Få råd til at tage på flere weekendudflugter

Vi elsker weekendudflugter, men de kan hurtigt rende op i mange omkostninger for overnatning, transport og seværdigheder. Vi har derfor sammensat en liste over tips til at få råd til endnu flere weekendture.

london weekendudflugter

Dealsites

Husk at tjekke dealsites for gode tilbud. Der er gode rabatter at hente, og du kan ofte få fly, hotel eller begge dele for omkring 50%. Ud over at spare penge får du yderligere inspiration til nye destinationer du ikke engang havde overvejet. F.eks. kan du kigge på Groupon og SweetDeal der begge har en god app til blandt andet at se de seneste rejser.

Optjen point

Meld dig som frequent flyer hos forskellige flyselskaber. F.eks. har SAS et udemærket pointsystem hvor du optjener point hver gang du rejser med Star Alliance og overnatter på udvalgte hoteller. Herudover kan du få et mastercard og optjene point når du handler. Der findes andre flyselskaber som Norwegian, Icelandair og British Airways der gør det samme. Vær dog opmærksom på at det tager tid om at indsamle point.

Kør selv og offentlig transport

Undlad at betale for den dyre flybillet ved selv at køre til destinationen. Selv offentlig transport er at foretrække når det kommer til besparelser. Selvfølgelig tager det en anelse længere tid at nå frem til destinationen, men på denne måde har du råd til at rejse oftere. Så må du gøre op med dig selv hvad der er vigtigst.

Undlad at betale for bagagen

Rejser du med alligevel med fly er et godt tip at undlade at betale for bagagen. Der kommer som oftest et ekstra gebyr på for at medbringe en kuffert, og du har allerede lov til at medbringe omkring 10 kg i din håndbagage, hvilket bør være mere end rigeligt. Når vi rejser på weekendophold undlader vi altid den store kuffert.

Undgå helligdage og skoleferier

Ønsker du en billig weekendudflugt, bør du alt andet lige undgå at rejse i skolens hellidage og ferier. Her sætter flyselskaber og hoteller nemlig priserne op da efterspørgslen på rejser oftest er større.

Fleksibilitet

Hvis du yderligere er fleksibel med afrejsedage er det en god ide at rykke datoerne hen midt på ugen, da det ofte er billigere at rejse ud på en tirsdag frem for en fredag. Herudover er der billigere afgange hvis du flyver f.eks. kl 6.00 om morgenen eller 2.00 om natten.

Rejs som en gruppe

Det kan være en fordel at rejse sammen som en gruppe. Hvis f.eks. i kører selv kan i deles om benzinudgifterne, madomkostninger, og nogle steder er der endda grupperabat ved seværdigheder og forlystelser. Yderligere kan i bestille et hotelværelse med flere senge – altså et familieværelse.

 

Hvordan få DU råd til flere weekendudflugter?

Save

Skriv en kommentar