Gode grunde til at anvende Philips Hue Smart-Belysning

I en tid hvor Smart-Belysning hitter er der ingen tvivl om at vi blev begejstrede da vi blev kontaktet af Philips for at høre om vi kunne have interesse i at teste et produkt fra Philips Hue serien. Hvis ikke du allerede kender til Philips Hue, så er det en smart gadget til hjemmet, bestående af forskellige lys-elementer der nemt kan indstilles ved et enkelt klik. Men Philips Hue er så meget mere end blot en gadget, og faktisk har produkterne også relevans for os der elsker at rejse.

S P O N S O R E R E T

1. Nemt at installere

Der findes et væld af forskellige lamper, pærer, startpakker samt lyskæder fra Philips Hue, og man kan bruge dem både sammen og hvert for sig. Vi har modtaget Philips Hue Lily Outdoor Spot Light, som er en pakke bestående af 3 fine udendørs lamper, som med garanti vil være med til at forlænge vores udendørs-aftener henover sommeren. Herudover har vi modtaget en Bridge, som fungerer som et bindeled til at kommunikere med alle dine enheder, og hertil kan der kobles op mod 50 særskilte enheder. I vores pakke med 3 lamper medfulgte der et strømstik, tre særskilte forlængerledninger, to komponenter der kan samle ledningerne, samt nogle spyd hvorved lamperne kan opsættes i haven. På den måde kan man selv styre hvor man ønsker at placere sine lys.

  • Vi oplevede at det var utroligt nemt at sætte op. Vi lagde tingene ud på gulvet for at danne os et overblik, og begyndte straks at opstille lamper og ledninger som vi ønskede dem. Man samler ledningerne ved at skrue på enderne, og man kan sammensætte dem lige som man ønsker det.
  • Herefter satte vi den nye bridge til routeren ved hjælp af de medfølgende kabler. Én til routeren, og én til stikkontakten.
  • Herefter hentede jeg appen Philips Hue på min telefon og fulgte instruktionerne.

2. Philips Hue med på rejsen

Philips Hue har et stort udvalg af lamper både til indendørs og udendørs brug samt pærer som man kan anvende i sine egne lamper. Fælles for dem alle er at de kan kobles på din Bridge hvorved du kan styre dem i forhold til styrke og farve. Der er mange fine produkter, og på vores ønskeliste er blandt andet en Philips Hue Go, som er en transportabel lampe, som kan medbringes på dine udflugter og rejser (alt efter ønske). Den er nem at have med i tasken og vejer ikke alverden. Denne lampe holder strøm i op til 3 timer på en opladning, men kan også tilsluttes strøm, og fungerer dermed også sammen med din Bridge.


3. Adgang via app

Én af de vigtigste features ved Philips Hue systemet er, at det kan indstilles via en app på telefonen. Hertil skal man blot have en Bridge der kan formidle tilslutningen samt hente appen Philips Hue, hvor jeg kunne navngive lamperne, navngive gruppen i forhold til hvor lamperne befandt sig, samt begynde at indstille forskellige ting. Det vil sige, at man altid har nem adgang til at skrue op og ned for lyset, at justere på farven eller at slukke det via sin telefon.

4. Sikkerhed når du rejser

Det allerbedste ved Philips Hue (foruden at det i sig selv er en cool gadget), er nok at det kan fungere som en øget sikkerhed når du rejser. Og vi kan slet ikke vente med at få det installeret i vores hjem. Når nu jeg siger øget sikkerhed skyldes det, at man kan sætte timere på sit lys, så det lyser hjemmet op i bestemte tidsrum, således at det ligner at man er hjemme. Man kan også sidde og lege med lyset manuelt. Dette er derfor et genialt værktøj i forhold til at skræmme eventuelle indbrudstyve væk, da lys der tændes og slukkes jo ofte indikerer at man er hjemme. Dog kan man selvfølgelig aldrig gardere sig 100%, men vi er overbeviste om at det mindsker risikoen.

5. Længere sommer-aftener

Med smart-belysning fra Philips Hue har du mulighed for at forlænge dine sommeraftener med smukke udendørslamper. Vi har installeret et par Philips Hue lamper på vores terrasse her i Italien, og nu mangler vi blot at finde nogen nogen nye fine udendørsmøbler, og så kan sommeren ellers bare komme an! Og med lamperne fra Philips Hue kan vi for alvor sætte en god stemning.

6. Uendeligt farvevalg

Med Philips Hue har du mulighed for at vælge mellem alverdens farver og farvetoner, og du kan skabe en helt unik stemning medlys der passer til anledningen. Rød / hvide farver når Danmark vinder VM i fjernsynet, lyserød når i skal holde valentines day, eller hvad man nu ellers kan finde på. Du kan også indstille lyset til at være den helt rigtige hvide tone, der passer til dine rum. For hvid er ikke bare hvid. Der findes et hav af varme og kolde toner, og med Philips Hue kan du helt selv sætte stemningen.

7. Wakeup funktionen

Men denne wakeup funktion er det muligt at indstille dine Philips Hue lamper til gradvist at lyse rummet mere op, indtil at de til sidst lyser på fuld styrke. Dette kaldes en wakeup funktion da det tillader at man stille og roligt kan vågne op, og at man får en behagelig start på dagen.

8. Tilknyt flere lamper på samme enhed

Med en Philips Hue Bridge kan du styre samtlige Philips Hue elementer på én og samme enhed. Ja faktisk kan man installere op til 50 elementer, hvorved man kan kontrollere lyset i stuen, køkkenet, garagen og alle andre steder på én gang. Det er hurtigt og nemt at installere.

 

Indlægget er skrevet i samarbejde med PHILLIPS, men alle meninger er vores egne

Anvender du smart belysning i hjemmet?

Skriv en kommentar