Årets julegave: En personlig plakat

Mangler du en personlig gave til en du holder af? Dine forældre, din samlever eller måske en god veninde? Så har vi her et godt bud på en gave der vil gå lige ind i deres hjerte. En personlig plakat, hvor du helt selv bestemmer motivet. Vi anvender nemlig dine billeder og skaber en unik og personlig plakat, som du kan have hængende i hjemmet.

7december_plakater

En personlig plakat som årets julegave

På vores webshop Homedec.dk har vi udarbejdet et udvalg af skabeloner med personlige plakater. For at skabe en personlig plakat udvælger du blot én af de mange skabeloner og fremsender os nogle billeder vi skal anvende på plakaten. Vi kalfder dette koncept for “design-selv”, og vi inkluderer dig naturligvis i processen. Alle plakater sendes nemlig til godkendelse hos kunden inden at de sendes videre til trykkeriet. Dette gør vi for at skabe et mere tilfredsstillende købsflow, og for at vi kan garantere at køberen er tilfred med layoutet.

En personlig kalender for året

Som noget nyt kan du også finde en kalender plakat hvorpå du kan sætte et personligt twist. Ligesom vores ovenstående design-selv plakater har vi nemlig udarbejdet 3 forskellige designs for kalenderåret 2018, hvorved du kan udvælge 12 billeder du ønsker skal vises på plakaten. Du kan vælge 12 billeder fra din seneste rejse og dermed frembringe dine bedste rejseminder i hjemmet, men du er også velkommen til at bruge skabelonerne med dine bryllupsbilleder eller måske med dine billeder af børnene. Plakaten kan også anvendes med stemningsbilleder for hver måned – således at der er sol og sommer på juli-billedet og julestemning på december-billedet osv.

En plakatshop med mange muligheder

Har du et ønske til en skabelon vi endnu ikke har på shoppen er du også velkommen til at efterspørge den, så vil vi se om det er noget vi kan gøre noget ved. Flere af plakaterne kan produceres i forskellige størrelser, så du bedre kan finde en en der passer til dine ønsker og ind i dit hjem. På webshoppen finder du ud over design-selv plakater et stort udvalg af alverdens plakater – og særligt citatplakater. Ja faktisk har vi mere end 300 plakater du kan vælge imellem. Så kig ind forbi og se om ikke der kunne være en plakat til årets julegave.

Med en personlig plakat fra vores webshop Homedec.dk har du mulighed for at glæde en du har nær med en helt unik vægdekoration.

Skriv en kommentar