Pegasos World med 10.000m2 pool

Det er bestemt ikke hver dag man falder over et hotel med en pool på hele 10.000m2, og faktisk markedsfører Pegasos World i Tyrkiet sig med, at have den største pool i middelhavet. Foruden den overdådige pool, er hotellet yderligere beliggende helt ud til strandkanten, så dette hotel er et ferieparadis for strandløver og børnefamilier.

pegasosworld13

All inclusive

Vi bookede en ferie på Pegasos World tilbage i 2011 gennem Nazar. Rejsen kostede ca 5000 kr pr person og var all inclusive. Det vil sige at vi morgen middag og aften blev forkælet med den helt store buffetanretning. Herudover var der flere gange om dagen lukket op for snacks samt drinks og natmad. Det er stort set umuligt at gå sultne i seng på dette hotel, og vi endte da også begge med at tage ca 5 kg på.

Restauranter

Inkluderet i rejsens pris var desuden et besøg på et af hotellets eksklusive restauranter. De havde 3 stk – italiensk, tyrkisk, kinesisk. Foruden dette éne besøg skulle man punge op af egen lomme. Det skal lige siges at man sagtens kunne nøjes med buffeten, som serverede nye retter hver aften, men at det var skønt med et lille afbræk. Vi valgte den tyrkiske restaurant og fik prøvet lidt tyrkiske specialiteter.

pegasosworld10

10.000 m2 pool

Pegasos World har et kæmpe poolområde på 10.000 m2, of rejsende som et par kunne man hurtigt begynde at frygte at denne pool ville være proppet med børnefamilier, men faktisk var den godt opdelt med børne og voksenbasin, og herudover var poolen bare så stor, at der var god plads. Rundt om poolen var der placeret liggestole, og som på så mange andre destinationer er det en god ide at komme ud og reservere en god plads tidligt på dagen før stolene bliver taget.

pegasosworld4

Aktiviteter

I løbet af dagen er der desuden en masse aktiviteter for både børn og voksne i og omkring poolen. Hotellet har endda deres egen sang og dans som de spiller jævnligt, og som man får helt på hjernen. Den bliver udført af de mange entertainere, som er hyret til at gå rundt og hygge om gæsterne.

Pegasos World er klart et hotel jeg kan anbefale jer at tage hen hvadend det er badeferie for et par eller hele børnefamilien. Læs meget mere om hotellet på www.nazar.dk.

pegasosworld9