Tag på Pacha – Australiens bedste diskotek

Først vil jeg lige slå fast at dette diskotek har navnet Pacha, men at bygningen hedder Ivy og de lokale kalder det ydermere for Ivy. Pacha i Sydney er et besøg værd hvis du elsker club musik og god stemning. Diskoteket vandt blandt andet titlen som Australiens bedste diskotek i 2013. Vi besøgte selv diskoteket på vores sidste weekend i Sydney, hvor vi var inviteret til en fødselsdag. Der var blevet sørget for os med et bord med VIP adgang, fri alkohol og personlige tjenere der serverede os alle de drinks vi ønskede.

ivy1

Indretning

Diskotek Pacha er placeret centralt i CBD, og slår dørene op for et diskotek på hele 5 etager. Diskoteket er bygget op omkring dansegulvet, som har frit udsyn til åben himmel med mulighed for afdækning. På hver etage er der balkoner med udsyn ud over dansegulvet. De øverste etager er for VIP, og somme tider kommer der kendisser på besøg. Vi var der f.eks. dagen efter at Will.I.Am var på besøg i VIP loungen. Herefter rykker det ned i hiarkiet og nederst har vi dansegulvet.

Musikken

Det giver måske lidt sig selv, men musikken du kan forvente er clubmusik, der får hele dansegulvet til at skælve. Bag DJ-pulten står nogle af de bedste DJs og spiller. F.eks. var der besøg af Zedd tilbage i december 2013.

Shows

På Pacha får man virkelig noget for pengene. Der er professionelle dansere der laver 3 shows i løbet af aftenen. Der hænger folk fra loftet, de står på scenen og de står på nogle plateauer hævet over dansegulvet. Danserne er iklædt store kostumer og benytter sig blandt andet af burlesque og poledance. Det er et imponerende syn

ivy3

Dresscode

Vi mødte mange fordomme omkring dresscoden. Folk troede at det var rent jakkesæt og kjoler man skulle være iført, men det er skudt helt forbi. Selvfølgelig er du velkommen til at være pænt klædt i kjole og jakkesæt, men der er også plads til dig hvis du er iført  hippie-, hipster- og festivallooket. Det eneste der ikke godkendes er thongs / slippers. Hvis du har sandaler på er det derfor en god ide at have en sandal med lukning omkring foden.

Alkohol

De er langt mere strikse når det gælder alkohol i Sydney. Normalt er det forbudt at købe flasker, men i vores tilfælde var de en del af vores VIP oplevelse at de stod ved bordet med servicering. Den næste ting er nemlig, at det ikke er tilladt selv at hælde op fra flasken. Den stod derfor hele aftenen inde i en glasmontre. Generelt hedder det sig, at man ikke drikker nær så meget alkohol som vi kender det fra Danmark, og er du for beruset bliver du slet ikke lukket ind.

Pris og åbningstider

Priserne for indgang er en anelse pebret. Du kommer nemt af med mellem $30 og $60 alt efter om du bestiller billet hjemmefra eller i døren. Du kan få billetterne ned til $25 hvis du tager ind på diskoteket inden kl 9. Men i Sydney tager man tidligere i byen, så det er udemærket. Diskoteket har åbent hver lørdag fra 18.30 til kl 4 om natten.

Pacha Sydney, Ivy
330 George Street
www.pachasydney.com

ivy2

Skriv en kommentar