På spaophold ved Rønbjerg Feriecenter

Weekenden bød blandt andet på et spaophold på Rønbjerg Feriecenter, hvor vi søndag morgen lod os fuldstændigt afstresse. Vi startede dagen ud med en hyggelig brunch på Restaurant Rønbjerg, hvor de havde alt det morgenmad man kunne tænke sig. Herefter gik turen videre til Wellness afdelingen, hvor vi fik tildelt badekåbe, badetøfler og et håndklæde.

Rønbjerg feriecenter

Faciliteter

Hos Rønbjerg Feriecenter består Wellness afdelingen af en indendørs- og udendørs spa, en fodmassagekanal, sauna og dampbad. Mit første indtryk af spaområdet var, at det var meget begrænset med mulige “aktiviteter”. Selvfølgelig handler det primært om afslapning og om at koble fra, men det føltes tomt sammenlignet med andre spaophold jeg har været på.

Badeland

Den skuffede mine blev dog hurtigt vendt, da vi opdagede at badelandet var en del af prisen. Her var der flere bassiner, hvor man kunne svømme og dase. For at komme ind i badelandet skulle vi blog have en nøgle, så vi kunne komme tilbage til wellness området som en slags VIP. Det var rigtig fint, at man kunne få begge dele med, men der manglede blot lidt oplysning herom.

Mere wellness

For at få mest muligt ud af dit spaophold anbefales det, at du selvfølgelig også kommer en tur ind i badelandet, og at du kombinerer dit ophold med en behandling. Vælg f.eks. mellem et stort udvalg af krobsbehandlinger med kropsindpakning, bodyscrub eller massage.

Læs mere: www.ronbjerg.dayz.dk

rønbjerg feriecenter badeland

Skriv en kommentar