På sightseeing i Charleston

Charleston er en by beliggende i South Carolina. Byen er en af de ældste byer i USA. Den blev grundlagt tilbage i 1670 af den Engelske konge Charles 2. og fik oprindeligt navnet Charles Towne. Byen er dermed en af de ældste byer i USA har derfor en del historie.

Citytour med bus

På Citytour rundt i byen fik vi godt indblik i byens opbygning, samt smukke facader. Vi kørte rundt i forskelige områder i byen, hvor særligt den gamle bydel var utroligt smuk. Generelt er byen meget velbevaret med mange af de helt oprindelige bygninger, og du får en god og grundig fortælling herom. En City Bustour er en ideel måde for at se byen. Det eneste minus er, at det desværre er nærmest umuligt at tage billeder fra bussen. Men guiden fortæller en masse om byens historie og du kan derefter på egen hånd gå på opdagelse.

charleston

Harbour Cruise

Vi tilkøbte en Harbour Cruise som en samlet pakke med vores Citytour. Bussen satte os derfor af ved havnefronten, hvor vores båd ventede. Det er en smuk bådtur ud over havet hvorfra du kan se skyline på Charleston. Der er dog ikke meget skyline at se, men det er en rigtig god tur med masser af god info fra turens guide der fortæller dig alt om Charlestons historie.

Især var der en lang fortælling om dengang der fandtes pirater i Charleston. Blandt andet var byen hjemsted for piraten Stede Bonnet der havde dannet en alliance med den berygtede engelske pirat Blackbeard, som de fleste nok kender fra fortællinger. Det var helt spevielt at høre om byens indblanding.

image

Skriv en kommentar