På City Tour i Dubai

Hvis du ønsker at se Dubai – både de storslåede nye bygninger og den gamle bydel – så kan vi anbefale dig at tage på en City Tour i Dubai. Vi var rundt med Knight Tours og oplevede følgende:

city tour i dubai

Atlantis (og the Palm)

Som en del af vores City Tour i Dubai blev vi afhentet ved vores hotel fra morgenstunden og blev straks sat ind i programmet for dagen. Første stop på vores tour var hotellet Atlantis, beliggende på Palm Jumeirah. Dette er et eksklusivt hotel, hvor der er taget udgangspunkt i myten om Atlantis. Et gennemgående tema for hotellet er derfor vand.

Vi blev ført ud for at se dette hotel, da det er et af de mest ikoniske hoteller i Dubai. Vi vil her nedenfor opstille nogen af de mange grunde til, hvorfor at Hotel Atlantis er et populært turistmål. Uanset om man booker et værelse eller blot vil se det udefra. Hotellet er simpelthen storslået på alle tænkelige måder. Hotel Atlantis…

  • er indehaver af en af verdens største suites – Bridge Suite – på hele 924 m2. Suiten koster 100.000 AED pr nat.
  • har egen togbane der fører ind til Dubai by.
  • har tilknyttet eget vandland Aquaventure.
  • giver dig mulighed for at svømme med delfiner ved Dolphin Bay. Du finder 7 pools og 3 interaktive lagooner, der tilsammen strækker sig over et areal på 4,5 hektar.
  • har 2 undervands suites ved navn Poseidon og Neptun. Begge suites har en fantastisk gulv-til-loft-udsigt direkte ud i Ambassador Lagoon
  • har en restaurant omgivet af et aquarium

atlantis3 City tour i Dubai

Burj Al Arab

Et andet hotel i Dubai, som er ikonisk er Burj Al Arab. Dette hotel brander sig på at være 7stjernet, men dog er der ikke noget der hedder 7 stjerner når man taler om hotelbedømmelser. Men hotellet har så sandeligt fortjent de ekstra stjerne de tillægger sig med egen helikopterplads samt tennisbane på taget.

Burj Al Arab står på en kunstig ø, og er verdens tredjehøjeste hotel på i alt 210 meter. Hotellet har trods størrelsen kun 202 værelse, der alle er suiter. Den mindste suite er 169 m2, mens den største dækker over et areal på 780 m2. Vi behøver nok ikke at fortælle jer at den største suite Royal Suite er blandt verdens dyreste.

burj al arab2 City tour i Dubai

Dubai Museum

Museet er beliggende i et gammelt fort Al Fahidi Fort fra 1787. Fortet menes at være en af de ældste bygninger i Dubai, og danner derfor de perfekte rammer for et museum. Hos Dubai Museum skildres livet og kulturen i Dubai særligt i 1800 tallet. Du får et indblik i hvordan de boede, og hvordan deres dagligdag har været – og ikke mindst får man et indblik i udviklingen fra en ørkenstat til en oliestat.

Dubai Museum City Tour i Dubai

Sejltur på Dubai Creek

Her ved Dubai Creek finder du den gamle bydel i Dubai. Dubai Creek er en 14 km lang flod, der opdeler Dubai i 2 bydele – Deira og Bur Dubai. Her tog vi på en sejltur på en bådtaxa – også kaldet en abra – der fragtede os fra den ene til den anden side. En hyggelig lille bådtur, der tog os ned igennem den gamle bydel.

dubaicreek1 City tour i Dubai

Spice Souk og Gold Souk

Vi tilbragte lidt tid på disse to markeder på vores City Tour i Dubai. På Spice Souk var det særligt muligt at købe krydderier samt tørklæder. Herudover gik nogle sælgere rundt iblandt os, og ønskede at sælge os mærkevare ure og tasker – disse var naturligvis ikke ægte. Bemærk, at der er rigtig mange sælgere, der kæmper om din opmærksomhed, og de kan til tider virke lidt aggressive i deres salgsmetoder. Du skal dog ikke være bange for at sige nej, og de tager det da også gerne med et smil.

Vi kiggede os først lidt omkring, da vi havde bestemt os for at købe lidt krydderier med hjem. Der var masser af boder, med præcist det samme udvalg af krydderier. Og efter erfaring er det sjældent de første boder man møder der har de bedste priser – men i stedet dem der er placeret inde i midten. Herudover fik vi et tip fra vores guide om, at vi virkelig kunne prutte om prisen her, så det gjorde vi selvfølgelig.

Spice Souk City Tour i Dubai

 

Se også vores film fra Dubai

Har du flere gode grunde til at besøge Dubai? Har du været på en City Tour i Dubai?

Læs mere om denne City Tour hos Knight Tours: www.knighttours.co.ae

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret af Visit Dubai og Knight Tours, men alle meninger er vores egne

Save

Save

Skriv en kommentar