Pennsylvania

På besøg hos Amish folket i Lancaster

Sent i går aftes ankom vi til vores hotel 10 mil uden for Lancaster. Det var mørkt og vi havde kørt hele dagen, og først dagen efter fik vi muligheden for at se hotellets smukke omgivelser.

Harvest Drive Family Motel

Hotellet var nemlig afsides fra byen, men nær vores destinationsmål: nemlig at opleve kulturen hos Amish folket, der blandt andet bor i Lancaster Pennsylvania. Vi vågnede derfor op til en smuk panorama udsigt ud over et andskab fyldt med landbrug og små gårde. På vejene kørte der hestevogne, og menneskerne varklædt ligesom man ser på film. Vi boede blandt amish befolkningen.

amish usa

Bird In Hand marked

Vi begav os ud i byen for at se hvad hvad der vr af muligheder. Vi faldt over et lokalt marked ved navn Bird In Hand, hvor vi tog ind for at få os lidt morgenmad og proviant til køreturen. På markedet var der flere boder, hvor der stod amish folk bag disken. Produkterne der kunne købes var desuden fra nærområdet.

bird in hand lancaster

Buggy rides

Vi sluttede besøget af med en tur i en Buggy Ride. Vi valgte Ape’s Buggy Rides , men der findes et stort udvalg af tours som denne. Vi havde mulighed for at vælge mellem flere forskellige ture på forskellige længder. Vi valgte turen med 3 mil, og vi blev sat en i vogn ført an af hesten Sunny og en meget snaksagelig ældre dame, der fortalte os om området og om amishfolket mens vi fik os en tur rundt i området.

buggy ride lancaster

You Might Also Like

No Comments

Skriv en kommentar

Inline
Inline