Overvejelser om den spontane rejse og appen Booking Now

Om få dage går turen mod USA og en tre ugers roadtrip. Flyet er booket og ligeledes er et par overnatninger i New York, hvor vi skal tilbringe de første dage. Vi har planlagt en nogenlunde rute og dermed har vi en indikation om hvor mange dage vi kan bruge de forskellige steder. En ting er dog sikkert. Vi starter i New York og slutter i Miami. Der er masser af steder og byer, vi gerne vil opleve, men hvor vi ender og i hvor lang tid, det må tiden vise. Vi tager oplevelserne en dag af gangen, såvel de planlagte som de spontane, så vi ikke er låst af i forvejen bookede overnatninger fra sted til sted.

Vores erfaringer med roadtrips

Vi kan rigtig godt lide at rejse på denne måde, hvilket vi har erfaret fra vores roadtrip rundt i Australien. Her planlagde vi kun de helt store ting, og lod os inspirere af tilfældige ting hen ad vejen. Vi snakkede med de lokale, tog ind på diverse turistkontorer og indsamlede viden om området, og vi holdt øje med skilte langs landevejen. Vi stødte på nogen helt unikke oplevelser på denne måde.

iphone_bookingnow

Spontanitet og booking af hotel

Vi har som sagt ikke booket nogen hoteller på selve rejsen, da vi ærligt talt ikke ved hvor vi ender før på selve dagen. Her har vi søgt en måde at gøre hele processen omkring booking af overnatninger så enkel som mulig. Måske får vi lige pludselig et godt tip om en fantastisk attraktion, eller en spændende seværdighed, som kræver en ekstra overnatning. Dermed låser vi ikke os selv, men tillader os selv at være spontane i jagten på de gode og anderledes oplevelser.

Appen Booking Now

Vi er faldet over en ny app fra Booking.com, som vi vil benytte på turen. Med denne kan vi søge efter steder at overnatte mens vi er på farten. Appen Booking Now er utroligt praktisk i forhold til at kunne finde et hotel i nærheden af sin lokation. Du kan også søge på en bestemt by, hvis du ved hvor du ender henne.

Man vælger selv prisklasse, samt ønskede faciliteter hotelværelset skal indeholde og dermed finder app’en dine bedste hotel-matches i nærheden af dig. Skal hotellet have p-plads, wifi, ryger-værelse etc.. Læs gerne brugeranmeldelserne inden booking. Jo flere brugeranmeldelser og jo højere rating, desto større er chancen for at du får netop den overnatning der svarer til dine forventninger. Er du ikke tilfreds med det første hotel der popper op, kan du blot swipe til du finder det helt rette hotel for dig. Alle hoteller er vist på et kort, og dermed kan man altid vurdere om et hotel er værd at køre efter, eller om man helst vil have det der er nærmest.

Lige nu sidder vi og tester app’en i hjembyen Vejle, og app’en har alle de kendte og store hoteller i Vejle med, så mon ikke mulighederne bliver endnu flere når vi krydser atlanten på fredag. Appen virker utroligt brugervenlig, og vi ser frem til at få taget den i brug på vores tur.

 

Skrevet i samarbejde med Booking.com

Skriv en kommentar