Oplev naturskønne Meganisi

Den græske ø Meganisi er en sand perle med spektakulær natur og mulighed for afslapning i særklasse. Den største oplevelse på øen er helt klart udsigterne og den uspolerede natur der omgiver øen. Dette i sig selv er en god grund til at besøge Meganisi. Herudover byder øen på en autentisk græsk oplevelse i de små landsbyer, idet øen ikke er særligt turistet.

S P O N S O R E R E T

hotel_meganisi_graekenland

Esperides Resort Hotel

Du har ikke mange muligheder når det kommer til valg af hotel på den græske ø Meganisi. Øen er meget lille, og den er som sagt ikke særligt turistet. Vi boede på Esperides Resort, som kan bookes igennem Primo Tours. Og med et hotel af denne kaliber er det ikke nødvendigt at have flere valgmuligheder. Hotellet er beliggende på en bjergtop med en smuk udsigt ud over det græske øhav – en udsigt du kan nyde fra alle værelser, poolområdet og restauranten.

På billedet ovenfor kan du se poolområdet og den fantastiske udsigt. Her kunne jeg ligge og dase hele dagen, for sådan en udsigt bliver man bare ikke træt af. Ved poolområdet findes der desuden en bar, hvor du kan bestille lidt kolde drinks, og flere loungemøbler hvor man kan dase.

meganisi_sunset_graekenland

Lån en scooter, motorbåd eller cykel

Det var en oplevelse i sig selv at hænge ud på hotellet, hvor man kunne bruge timevis på bare at nyde udsigten fra poolkanten. Man kan sagtens bruge hele ferien foran poolen. Dog lægges der op til at man tager ud og ser øen på egen hånd ved at låne scooter, motorbåd eller cykel. Herved er det muligt at trisse rundt på øen i sit helt eget tempo. Der findes flere gode spots der er værd at tage ud at se. Vi tilbragte en del tid på hotellets scootere, hvilket gjorde det muligt at komme ud til byens landsbyer, strande og udsigtspunkter. Bemærk at leje af cykel, scooter og båd er inkluderet i prisen når du booker din ferie gennem Primo Tours. Ligeledes er færgen til Nidri. De kalder det Ø All Inclusive. Så der er ingen undskyldning for ikke at komme rundt på øen for at få lidt gode oplevelser.

scooter_meganisi

Græsk landsby-idyl

Der ligger flere små landsbyer på Meganisi, hvoraf Vathi og Spartohori er de to største. Tilsammen har disse byer lidt over tusind faste beboere. Turismen er ikke særligt fremskreden på øen, og du har derfor mulighed for at få en autentisk og unik græsk oplevelse. Rundt omkring i landsbyerne finder du græske tavernaer, som oftest er familiedrevne, og serverer god græsk mad.

landsby_meganisi_graekenland

Øens strande

Det anbefales også at man udforsker øens strande. Øen har flere hvortil du kun kan komme til med båd, men du kommer også langt ved at låne en scooter. Vi besøgte blandt andet Jamaica Beach, som er en af øens perler. Her får du jamaicansk stemning med røde, gule og grønne farver, reggae musik over højttaleren og læ i form af palmeblade. Du kan f.eks. også vælge at besøge strandene Fanari, Agios Loannis, Megalo Limonari eller Spila. Bemærk at det ikke er sandstrande, men at der er fyldt med små sten. Det hindrer dog ikke for en rask dukkert samt at man kan nyde de naturskønne omgivelser.

jamaica_beach_meganisi

 

Kunne du overveje at besøge Meganisi?

Opdagelse.dk blev inviteret af Primo Tours, men alle meninger er vores egne

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skriv en kommentar