Spar penge på overnatninger med rejseværktøjer online

Find de bedste priser på overnatningen uanset hvilken type rejsende du er. Vælg mellem hoteller, hostels eller selv en behagelig sofa. Disse værktøjer giver dig også mulighed for at åbne dit hjem for rejsende fra nær og fjern.

miccosukee

Airbnb

Her er det muligt at leje et værelse eller en hel bolig, og der kan være masser af penge at spare. Yderligere kan du få en velkomstbonus på §25 hvis du benytter dette link til at tilmelde dig. Er det første gang du skal booke med Airbnb, kan du læse vores guide med tips og tricks.

CouchSurfing

Der er virkelig mange penge at spare ved at benytte dette værktøj. Couchsurfing lader dig finde personer der gerne vil udleje deres sofa eller en ekstra seng. På hjemmesiden finder du brugere i mere end 100.000 byer worldwide, og det åbner op for en verden fyldt med muligheder.

Home Exchange

Den ultimative oplevelse får du hvis du kaster dig ud i et boligbytte. På HomeExchange tilmelder du din egen bolig med en god beskrivelse og en håndfuld gode billeder. Herefter finder du et hus eller en lejlighed du ønsker at gøre brug af og kontakter brugeren. På denne måde for du muligheden for at leve som en lokal i en given periode.

Hotels.com

En side vi har brugt en hel del igennem tiden er hotels.com. En rigtig god side til at sammenligne priser på hoteller og tilmed også til at booke dem. Hotels.com har en bonusordning, og så snart du har samlet 10 nætter hos dem får du en bonusnat gratis. Herudover er der ofte rabatkoder at finde på nettet der kan udløse et afslag i prisen.

Trivago

Søg på din valgte destination på mere end 198 bookingsider på én gang med søgemaskinen fra Trivago. Dette er et genialt værktøj til at sammenligne hotelpriser i hele verden.

Hostel Bookers

Igen et fantastisk værktøj til at finde overnatninger. På trods af navnet kan du på denne hjemmeside finde overnatninger på både hostels, hoteller, lejligheder, campingpladser og gæsteværelser. Du kan indsnævre din søgning efter land, by, type af lejemål, faciliteter, pris og rating.

 

Save

Skriv en kommentar