Blog makeover – nyt design og ny børnevenlig vision

Som i måske har bemærket har bloggen fået en lille makeover. Og det nye layout er ikke tilfældigt. Vi har nemlig valgt at få nyt look i forbindelse med en ny forbedret vision for bloggen, og vi havde brug for et layout der kunne understøtte dette. Vores nye vision går ud på, at vi fremover vil have et langt større fokus på “at rejse med børn”.

Faro portugal rejsetips

En mere børnevenlig tilgang

Det kommer vel egentlig ikke som en overraskelse. Vi har i længere tid skrevet flere indlæg på bloggen om at rejse med børn, og nu hvor vi også har budt velkommen til lillebror Wilfred tilbage i november åbner det for alvor op for at skrive om netop dette. Så som i kan se, er der nu kommet et nyt menupunkt oppe i toppen. Det hedder “Rejs med børn” og her vil i fremover se en masse nye spændende indlæg med tips og tricks til forældre der ønsker at rejse, samt inspiration til nye børnevenlige destinationer.

Planen er som sagt at vi fremover skal have et større fokus på familievenlige ferietips. Vi har allerede en masse ideer til indlæg der skal skrives fremadrettet, men vi er også meget åbne for forslag. Så hvis der er et bestemt emne du gerne vil vide mere om, eller hvis blot du sidder med nogle gode ideer til indlæg omhandlende at rejse med børn, er du meget velkommen til at skrive til os.

Mere nyt på vej

Herudover er der planer om at åbne op for flere sektioner på bloggen indenfor nær fremtid. Vi har nemlig noget stort på programmet, som vi virkelig glæder os til at løfte sløret for. Vi kan kun røbe at vi meget snart skal ud på en længere rejse. I må dog vente lidt endnu med at få hele historien.

faro portugal

 

Hvad synes i om det nye design og vores nye vision?

Skriv en kommentar