Nye smukke retro rejseplakater på shoppen

I kan vist efterhånden ikke være i tvivl om, at vi elsker grafiske plakater. Vi har skrevet flere indlæg omkring det, og vi har endda en webshop ved navn Homedec.dk hvor vi forhandler egne og udvalgte kunstneres plakater. På webshoppen sælges der plakater inden for mange kategorier – blandt andet har vi også en del plakater til børneværelset. Men hvad det egentlig skal handle om i dette indlæg, er vores nye kollektion af plakater, som består af nogle super smukke retro rejseplakater med et stort udvalg af forskellige destinationer, så kig ind forbi shoppen og se om der er en rejseplakat til dig.

plakat_grafik

Hvorfor retro rejseplakater?

Vi er selv ret vilde med retro looket på disse plakater, som nemt kan mikses op med mere moderne plakater hvis f.eks. du har en billedvæg. På den måde får man lidt ekstra krydderi til de hvide vægge. Retro plakaterne er nemlig farverige og har et særpræget retro motiv alt efter hvilken destination der er tale om.

Hvilken destination ønsker du?

Vi har plakater fra rigtig mange forskellige destinationer, men selvfølgelig har vi ikke alle destinationer repræsenteret, så har du et særligt ønske vil vi undersøge muligheden for at skaffe nogen retroplakater fra netop den destination du står og mangler. Skriv gerne en kommentar eller en mail hvis du har en forespørgsel.

Skriv en kommentar