Ny webshop med brugskunst, plakater og wallstickers

Jeg har en stor nyhed, som jeg har brygget på her henover de seneste måneder. Nemlig at jeg netop har lanceret en ny webshop ved navn HOMEDEC.DK, hvor du finder ting til boligen med brugskunst, plakater og wallstickers. Webshoppen er som sådan ikke ny – for min veninde har haft den gennem flere år, men nu har vi valgt at forene vores shops og viden om e-handel på én shop, og det resulterede i at vi nu har relanceret HOMEDEC.DK med nyt layout og en masse nye produkter af velkendte brands.

FÅ 30% PÅ ALLE VARER på shoppen med rabatkoden OPDAGELSE

Rabatkoden gælder frem til den 31. maj

Byplakater og rejseplakater

Først og fremmest har vi et stort udvalg af byplakater, hvor det burde være muligt at kunne finde en plakat der passer din smag. Vi har blandt andet plakater udarbejdet og illustreret af Martin Rahr og Jeanet Kristensen, og vi har plakater af eget design og egne fotografiske motiver, som du kan finde under brandet Opdagelse.dk. Vi har store planer med dette sortiment, så lad os endelig høre hvis du har ønsker til nye brands eller hvis der er en bestemt by som vi ikke har nok fokus på.

Personlige fotoplakater

Og du har stadig mulighed for at få udarbejdet en personlig fotoplakat med dine egne fotografier. Vi har et stort udvalg af forskellige skabeloner som du kan vælge imellem. Og som noget helt nyt tilbyder vi nu også nogle nye features på flere plakater: At du selv kan bestemme plakatens retning (liggende eller stående), at du kan vælge mellem hvid og sort baggrund til dine billeder samt mulighed for selv at skrive en lille tekst under billedet. Med personlige fotoplakater har du mulighed for at få en unik plakat med dine egne billeder fra din seneste rejse, eller blot billeder med din familie eller hvadend du ellers kunne tænke dig.

Brugskunst og wallstickers

Du kan naturligvis også kigge ind på shoppen for at finde lidt inspiration til din indretning. Vi har et stort udvalg af brugskunst, plakater og wallstickers, som kan hjælpe til at give et nyt pust til din bolig. Vi har flere kendte mærker såsom House Doctor, A Simple Mess, I Love My Type, Mouse & Pen og Nicolas Vahé. Og mange flere brands er på vej ind på shoppen. Og i får som sagt 30% med rabatkoden OPDAGELSE helt frem til 31. maj.

Skriv en kommentar