Nu er det endelig vores tur

Vores helt store passion er naturligvis at rejse, hvilket også er årsagen til at vi startede denne rejseblog i sin tid. Og derfor er det en glæde at kunne meddele at det endelig er vores tur til at komme ud på årets sommerferie. Og hvilken perfekt timing. Vores kollegaer, familie og nære venner har hver og en været af sted og nydt deres del, og endelig kan vi sige at det er vores tur.

lissabonlondon

Turen går til

Og hvor går turen så hen kunne man spørge. Vi har valgt at tage til 3 forskellige destinationer. Først Faro i Portugal, danæst Lissabon og sidst men ikke mindst en smut forbi London. En spændende ferie, der primært kommer til at bestå af storbyferie, romantik og en masse nørderi med det store kamera samt notesbogen under armen.

Ny inspiration til rejsebloggen

Rejsebloggen trænger til et opmuntrende løft af ny inspiration og rejseglæde, for det er i sandhed en hård affære at skrive dagligt på en blog om at rejse når man ikke er ude at rejse. Vi har selvfølgelig stadig masser af gode historier at fortælle jer om alle de destinationer vi har været på, men somme tider skal der blot et lille ekstra pift til såsom en helt nye rejseminder – og vi glæder os til at give jer en masse nye spændende indlæg herfra.

Følg vores tur

I er velkomne til at følge os på vores rejse via instagram. Vi er på @opdagelse og vi vil undervejs dele billeder fra vores ferie og de destinationer vi befinder os på. Herudover vil vi blogge live fra destinationen.

Skriv en kommentar