Når mor ikke længere må rejse

Det er en helt underlig fornemmelse at man pludselig ikke længere må rejse! Faktisk blev jeg først lidt rastløs ved tanken og tænker “det skal de da ikke bestemme”. Men nu har jeg indfundet mig med det. Terminen nærmer sig med hastige skridt, og jeg har passeret grænsen for hvor langt henne i graviditeten jeg må være for f.eks. at komme ud at flyve. I kan læse mere info og regler om dette i vores indlæg om gravide på flyrejsen. Og på nuværrende tidspunkt fraråder alle mine læger mig desuden at tage afsted på flere længere ture grundet tidligere komplikationer – og det har jeg sgu respekt for. Så jeg skal ingen steder!

new-york_dumbo-Andrea

At komme helt ned i gear

Jeg føler mig sund og rask, og har ikke mistanke om at jeg skal føde i morgen, men når lægerne vurderer at der er en risiko ved at rejse, så lytter man. Men der er nu også noget ganske særligt over denne sidste tid, hvor tingene bare skal nydes i fulde drag. Roen har derfor sænket sig over vores lille hjem, og vi har absolut ingen rejser på programmet. I stedet skal vi have de sidste baby-sysler på plads: autostolen skal monteres, tasken skal pakkes og jeg kan tilbringe en masse skøn kvalitetstid med Andrea inden at det for alvor går løs.

Vi tager en kort rejsepause

Vi nævnte det også lige kort i et tidligere indlæg – nemlig at vi tager en kort rejsepause. I skrivende stund er der nu kun lidt over en måned til termin, og før vi aner det skal vi være forældre endnu en gang. Og vi har herefter besluttet os for at vi lige vil bruge noget tid på at lære vores nye lille mand at kende inden at vi begiver os ud på nye store eventyr. Vi vil nemlig først lige danne os et indtryk af hvad han er for en størrelse. Om han kan lide at køre i barnevogn, om han kan lide at køre i bil, og så ønsker vi desuden ikke at han skal overstimuleres. Så ærligt, så ved vi ikke hvornår vi skal ud at rejse igen – for vi har helt bevidst valgt ikke at have noget planlagt og har takket nej til yderligere rejser her i de sene efterårsmåneder.

MEN… i slipper ikke for os

Det betyder dog ikke at i ikke vil høre fra os. Tvært imod! Vi har allerede været på en del rejser her i sensommeren, og for at være helt ærlige har vi haft svært ved at følge med med nye indlæg der skulle skrives. Så pausen lander heldigvis meget belejligt, og vi kan komme helt up-to-date med vores arbejde! Desuden har jeg en masse ideer til indlæg der skal skrives, særligt for jer der skal rejse med børn. Så det er jeg spændt på at få taget hul på her i de kommende måneder. Så hvis i har nogle emner i gerne vil have at vi tager hul på vedrørende det her med at rejse med små børn er i meget velkomne til at kontakte os, så de kan komme med i den kommende blog-serie.

kalmar_gammel_by_gravid

Skriv en kommentar