5 must see seværdigheder i Alicante

Alicante er et oplagt feriemål hvis du skal på en kombineret by- og solferie her til sommer. Byen rummer både fine sandstrande og er desuden kendt som en af de smukkeste byer i Spanien. Herudover er det forholdsvist nemt og billigt komme hertil med fly.

296-2

1. Oplev byen

Alicante er en smuk by, og flere af byens bygninger har en særlig historie eller betydning. Sørg først og fremmest for at opleve de små gader og den hyggelige atmosfære, og tag en slentretur op langs esplanaden. Her findes også nogle pragtfulde kirker såsom Monasterio de la Santa Faz, Basilica of Santa Maria og Concatedral de San Nicolás de Bari der alle er et besøg værd. Alicante har også et helt unikt arkæologisk museum med fokus på romerske og græske fund.

2. The Santa Barbara Castle

Besøg gerne middelalder fortet Santa Barbera Castle for at opleve lidt af Alicantes historie. Du finder fortet på toppen at Mount Benacantil, og selvom at fortet er bygget tilbage i 14. århundrede står det stadig velbevaret som et landemærke for Spanien. Udover den arkitektoniske oplevelse ved at besøge Santa Barbera Castle får du desuden også udsigten ud over byen. Særligt ved solnedgang er denne udsigt magisk.

132-2

3. Forlystelsesparker

Alicante ligger desuden i et eftertragtet område med nogle af Europas mest populære forlystelsesparker. Besøg Europas største vandland Aqualandia eller læg vejen forbi Terra Mitica med masser af vilde forlystelser såsom trærutchebanen Colossus. Her er masser af aktiviteter og forlystelser til at få en dag til at passere.

4. Smukke sandstrande

Det gode ved Alicante er, at man får både badeferie og byferie i én ferie. Du finder nemlig stranden Postiguet Beach som er en familievenlig sandstrand placeret helt centralt i Alicante. Stranden er meget populær i sommerperioden, og i weekenderne opleves der ofte musik og fester nede langs vandkanten.

343-2

5. Alicante Port

Havnen i Alicante er et ganske hyggeligt område med masser af liv og gode restauranter. Dette er stedet du bør tage hen i de sene aftentimer for at nyde god mad og kolde drinks. Alicante Port er desuden et populært sted for at starte sin krydstogt, og du vil ofte finde store krydstogtskibe der har lagt anker.

075
007

Skriv en kommentar