Mød dyrene hos den blå planet

Få en unik oplevelse for hele familien hos Den Blå Planet i Kastrup. Den smukke arkitektoniske bygning rummer 8 afdelinger med hele 53 akvarier og tusindvis af dyr. Så der er nok at give sig i kast med for både store og små.

Screen Shot 2015-05-04 at 20.54.43

Mød dyrene

Hos Den Blå Planet møder du et hav af forskellige dyr. F.eks. kan I besøge de to havoddere Mojoe og Agnes, der begge har en stærk personlighed. Eller nyd synet af det store akvarium, med fisk og hammerhajer der svømmer rundt om hovedet på dig, imens du går igennem den 16 meter lange glas-tunnel. Gå også på opdagelse i koralrevet, hvor du kan prøve at spotte den populære klovnefisk (kendt fra Find Nemo). Læs mere om alle dyrene

Følg dagens program

Efter at have besøgt en hel del akvarier og zoologiske haver i ind- og udland har vi efterhånden lært hvor meget det giver at følge med på dagens program. Der er her, at man virkelig får lov til at se dyrenes sære personligheder. Der findes forskellige programmer alt efter hvilken dag du planlægger dit besøg, men størstedelen af programmet er de samme aktiviteter. Find programmet her

Hent appen

Husk at hente appen Den Blå Planet, hvis du ønsker at lære endnu mere om dyrene fra akvariet. Der findes også en rigtig god og praktisk liste over ting der er værd at læse om forinden sit besøg. Her finder du blandt andet dagens program, info om parkering og meget mere. Under dit besøg kan du desuden scanne de opsatte koder, og dermed få din helt egen guide.

Screen Shot 2015-05-04 at 20.54.31

Praktisk info

Akvariet har åbent alle ugens dage – mandag 10-21 og tirsdag til søndag 10-18. Billetterne koster 160 kr for voksne og 95 for børn i alderen 3-12. Køber du din billet online kan du spare lidt på prisen. Du kan også vælge at opgradere din billet til et årskort ‘Blåt Kort’, hvorved du får en masse fordele. Køb din billet her. Akvariet er oplagt at besøge for børnefamilier, og derfor findes der også et væld af faciliteter der tilgodeser børnene.

Den Blå Planet
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup

 

Skrevet i samarbejde med Den Blå Planet

Skriv en kommentar