Manavgat båd- og shoppingtur

Under vores ophold i Tyrkiet tilbage i 2011 boede vi på et lækkert 5 stjerners hotel ved navn Pegasos World. Dette hotel havde et poolområde med sammenlagt 10.000 m2 pool. Vi havde desuden bestilt opholdet med All Inclusive, så vi brugte mange af dagene på at dase den ved poolen samt at spise lidt for mange måltider af deres gode mad. Læs mere om opholdet i vores tidligere blogindlæg.

IMG_0121

Udflugter

Under opholdet var det muligt at booke sig på nogle specielle ture uden for hotellet. Disse var ikke medregnet i prisen. Der var et infomøde for hotellets gæster, hvor vi fik forklaret de forskellige muligheder, hvorefter man kunne få lov til at booke sine ønskede ture i fred og ro. Vi valgte foruden en udflugt ind til byen Side, at tage på en båd- og shoppingtur.

En tur på bazar

Vi startede ud med at besøge Manavgat bazaren i Antalya regionen. Her var et stort udvalg af særligt tøj, souvenirs, krydderier og alverdens andre ting. Under denne oplevelse kommer du helt tæt på de lokale. Herefter tages du med videre til et stort tekstiloutlet, hvor du har mulighed for at shoppe mærkevarer – bemærk dog at meget af det er kopivarer.

IMG_0164

Manavgat floden

Herefter kommer i ud på en sejltur på Manavgat floden. Ombord på båden var der en dejlig frokostbuffet, som man kunne nyde på bådens dæk mens man observerede landskabet langs flodens breder, samt de mange smukke moskeer der tårnede sig op. Efter ca en halv times sejltur sættes i af ved en smuk strand, der har flodens smaragdgrønne vand på den ene side og Middelhavets klare blå vand på den anden side. Her kunne vi snuppe os en solvogn og tage en dukkert i det kølige vand.

IMG_0209

Alt i alt en rigtig god dag med både shopping og solbadning. Prisen pr person var €39 vor voksne og €20 for børn i alderen 7-14

Save