Magnetic Island – til vands, til lands og i luften

Magnetic Island er beliggende ved Great Berrier Reef i den nordlige del af Queensland. Øen rummer smukke udsigter og godt vejr størstedelen af året. Derfor er dette også et godt sted for udendørs aktiviteter – særligt til vands. Hvadend du er til aktionprægede aktiviteter eller blot ønsker at slappe af bag i en båd.

IMG_1617 copy

Aktiviteter til vands

Der er uanede muligheder for dig som elsker aktiviteter til vands. Du kan tage ud og stå på jetski eller sejle kajak. Begge dele tilbydes som en tour, hvor du kommer lidt rundt om øen. På kajak turen får du mulighed for at møde delfiner samt at opleve den smukke natur. Du kan også komme på forskellige tours, hvor i sejler rundt til smukke destinationer hvorfra i kan dykke og snorkle samt nyde udsigten og solen på dækket.

Aktiviteter til lands

Du kan også udforske øen til lands. Dette var hvad vi valgte at gøre. Vi tog bussen rundt på øen, men det er også muligt at tage en taxi, leje en bil eller en cykel. Udforsk kysten og de hyggelige butikker og restauranter og nyd udsigten. Herudover findes der nogle hyggelige aktiviteter såsom hesteridning,tennis, lawn bowling og golf. Der er masser af gode muligheder.

I luften

Er du lidt mere vovet bør du tage springet – ud af flyveren. Her er der naturligvis tale om skydiving, som du blandt andet kan opleve ved Magnetic Island. Et klart must see i Australien, så hvorfor ikke gøre det ud over det smukke koralrev.

IMG_1618 copy

Skriv en kommentar