Madame Tussauds i London

En af de mest besøgte seværdigheder i London er voksmuseet – Madame Tussauds. Der ligger en Madame Tussauds i flere storbyer rundt omkring i verden, og de afbilleder nogle af de mest kendte frontfigurer både nationalt og internationalt. Disse voksmuseer er forskelligt indrettet, og har deres helt egne figurer, der passer til landets kultur, arv samt nationale kendisser. I London var der blandt andet en samling voksfigurer der afbilleder Kongehuset.

madametussauds

Hvorfor skal man besøge Madame Tussauds?

  1. Det er fascinerende hvor meget man kan få voksfigurer til at ligne de virkelige mennesker.
  2. Du kommer tættere på de kendte.
  3. Det er hylemorsomt at tage sjove billeder sammen med figurerne.

Sidst jeg var i Madame Tussauds i London var jeg der alene, og det er begrænset med billeder man får taget sammen med figurerne. Et godt råd er derfor altid at have en ven med – oplevelsen bliver langt sjovere når man har mulighed for at agere med figurerne.

Priser

Det er en dyr affære at komme ind på Madame Tussauds. Det koster nemlig £30 for voksne og £25.80 for børn under 15. Hvis man til gengæld køber sin billet online sparer man 25% på købet. Der er desuden mulighed for at få rabat ved køb af billetter til en familie på 4. Her koster det £111.60 for to voksne og to børn.

Rabat ved flere attraktioner

Hvis i er i London og skal rundt og prøve en masse forskellige attraktioner ville jeg sørge for at købe en af de samlede løsninger der tilbydes. Her kan du kombinere oplevelsen hos Madame Tussauds med attraktionerne: London Sea Life, The London Dungeon og London Eye. Du bestemmer selv, om du vil se 2, 3 eller 4 attraktioner. Du får 20% rabat ved 2 attraktioner, 30% ved 3 og 40% ved 4 online. En billet til alle 4 attraktioner koster online £58.08 pr person, så man kan spare en del. Vær opmærksom på at billetten skal hentes ved Madame Tussauds. Se mere på www.madametussauds.com

Hvor ligger Madame Tussauds?

Du finder Madame Tussauds på Marylebone Road – kun få minutter fra Baker Street undergrundsstation. Denne station kan du nå med linjerne Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan og Hammersmith & City lines, så transporten hertil med undergrunden er lige til.

Skriv en kommentar