Konkurrence: Vind vine fra Banrock Station (SLUT)

Som vi skrev forleden deltager vi i øjeblikket i en kampagne for Banrock Station, en australsk vinproducent. Kampagnen går ud på at hylde den danske natur, og det gør vi hellere end gerne! Læs indlægget her.

banrock station

En velsmagende sommeroplevelse

Forhåbentlig er den danske sommer kun lige begyndt, og det giver anledning til hyggelige udendørs oplevelser med dem vi holder af. Vores foretrukne aktivitet er picnics – vi elsker det! Og hvorfor ikke toppe oplevelsen med en god flaske vin. Det er så ganske hyggeligt på de sene sommeraftener at nyde et glas god vin under åben himmel, og det gør blot selskabet og stemningen endnu bedre.

Her i weekenden tog vi et smut ud til Ibæk Strandvej, som er et hyggeligt naturområde beliggende ved Vejle Fjord og med udsigt ind over Vejles “Skyline”. Her havde vi medbragt lidt snacks og de velsmagende vine fra Banrock Station – det var naturligvis virkelig hyggeligt. Og nu får i mulighed for at vinde en lækker vinpakke som i f.eks. kan benytte på de sene sommeraftener. Tjek blot konkurrencebetingelserne nederst i indlægget.

banrock station 3

Besøg på vingårde

Dette er lidt et sidespor på indlægget, men vi bliver nød til lige at give jer et tip og promovere en helt særlig oplevelse (hvis i nu skulle besøge Australien) – nemlig at besøge vingårdene hvor jeres favoritvine stammer fra. Vi besøgte selv flere vingårde på vores roadtrip, og det gav os et helt nyt syn på vinproduktion. Vores vej gik desværre ikke forbi Banrock Station, som man ellers kan finde i South Australia på adressen: Holmes Road, Kingston on Murray.

Når man besøger vingårde får man en utrolig spændende og autentisk oplevelse, hvor man kan sætte sig ned og lære om vinene og smage dem inden man muligvis køber sig lidt flasker med. Det er selvfølgelig ikke et krav at købe vin, men det er en hyggelig souvenir at have med sig!

banrock station 2

Sådan deltager du i konkurrencen

Som nævnt har vi fået lov til at udlove jer nogle gode vinpakker – og der er hele 3 præmier på spil. Vinpakkerne er sponsoreret af Banrock Station og indeholder en Moscato vin, en Rose vin, en vinkøler, en vinprop samt dropstoppere.

For at deltage i konkurrencen skal du blot:
Følg opdagelse.dk på Facebook / eller på Instagram
– Skriv en kommentar her på indlægget, hvor du fortæller os om dit favorit natur-spot i Danmark.

Du kan også deltage i konkurrencen via Facebook og Instagram. Konkurrencen løber alle 3 steder, men der findes kun én vinder. Konkurrencen slutter den 5. juli 2016.

#Beautifulplanetdk

Hvis du elsker vin og ønsker større vinderchancer kan du også deltage i kampagnen #beautifulplanetdk, som netop nu afholdes af Banrock Station. Her bliver der hver uge trukket lod om vinpræmier, samt en hovedpræmie bestående af en privat middag med en dygtig kok. For at deltage i denne konkurrence skal du blot uploade dit bedste billede af den danske natur til instagram og benytte #beautifulplanetdk eller du kan uploade det til deres facebook side.

Vi har fundet 3 vindere af konkurrencen. Det blev Jeanette Schøn Bruddal, Gitte Iversen og Kristine Gye. Stort tillykke til jer alle!

13 Comments

Skriv en kommentar