Konkurrence: Vind produkter til din egen hjemmespa (SLUT)

Vi har endnu en konkurrence kørende på bloggen, og denne gang har i mulighed for at vinde nogle lækre produkter fra Karmameju sponsoreret af Spashop.dk. Gå ikke glip af chancen for lidt selvforkælelse og en smuk ensartet hud inden sommerferien.

spashop.dk karmameju konkurrence blog

Bodyscrub og duftlys

Produkterne du kan vinde er en bodyscrub og et duftlys fra Karmameju. Med Karmameju bodyscrub FOXY 01 får du en lækker sommerklar hud ved hjælp af Himalaya salt og blandede olier. Scrubben har en forførende blomsterduft og efterlader din hud silkeblød og eksfolieret. Duftlyset Karmameju Natural Candle Spa giver dig en dejligt afslappende duft af lavendel, geranium, cedartræ, koriander og cypres, og er perfekt til en hyggelig hjemmespa.

Få spaoplevelsen derhjemme

Bring spaoplevelsen hjem på dit eget badeværelse. Forkæl dig selv og din krop med en bodyscrub, og oplev en afslappende atmosfære og følelse af hjemmespa med det velduftende duftlys. For det bedste resultat bør du anvende din bodyscrub 2-3 gange om ugen. Brug den i badet, og scrub hele kroppen. Hvis du har en tør hud og ønsker øget effekt kan du anvende en kropsolie efter badet.

Få sommerklar hud med en god bodyscrub. En sund, pæn og ensartet sommerglød afhænger nemlig af om du har forberedt og eksfolieret din hud. Med en bodyscrub fjerner du de døde hudceller og får en jævn og glat hud. Herefter vil din hud tage bedre imod farven, og den vil holde længere.

Spaprodukter fra Spashop.dk

Med produkter fra Spashop.dk er spaoplevelsen i hjemmet kun et enkelt klik væk. På deres webshop finder du et stort udvalg af produkter fra brands som Bioeffect, Rudolph, LING Skin Care, Suki, Karmemeju og meget mere. Og du finder produkter til pleje af din krop og dit ansigt samt krop og sjæl. Husk også at du kan tilmelde dig kundeklubben hos Spashop.dk og få 10% på din bestilling.

Sådan deltager du

For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:

  1. Skriv en kommentar på indlægget
  2. Følg os på sociale medier: Facebook / Instagram / Bloglovin

Du kan også deltage i konkurrencen via Facebook og Instagram. Vi deler konkurrencen på alle 3 medier, men der trækkes kun én vindere. Du kan hermed skrive en kommentar alle 3 steder for større vinderchancer. Konkurrencen slutter den 17. juni 2016 kl 20.00 og offentliggøres kort herefter.

Vi har fundet en vinder. Stort tillykke til: Gitte Stounberg

40 Comments

Skriv en kommentar