Konkurrence: Vind 2 personlige plakater (SLUT)

Hermed en jule-hyggelig konkurrence til at fejre første advent her på bloggen. I denne konkurrence har du mulighed for at vinde 2 stk personlige plakater fra vores shop Homedec.dk. Du vælger helt selv hvilket design du vil anvende, men begge plakater skal dog være i størrelsen 30×40.

3december_julekalender

Om Homedec.dk

Nu har vi vist efterhånden nævnt og reklameret en del for denne webshop. Og med god grund – det er nemlig vores egen. På Homedec.dk sælger vi et stort udvalg af plakater til den rejselystne, samt minimalistiske og tidsløse plakater til dit hjem. Du kan finde plakater til børneværelset, køkkenet, badeværelset, soveværelset og meget mere. Vi tilbyder desuden at udarbejde dig en helt særlig og personlig plakat med dine egne billeder med vores design-selv plakater, og det er netop dette du kan vinde i denne konkurrence.

Det kan du vinde

Du kan i denne konkurrence vinde hele to stk design-selv plakater i størrelse 30×40 cm (værdi: 698kr). Med en design-selv plakat har du mulighed for at få en personlig plakat med dine bedste ferieminder, eller måske med billeder af børnene eller fra dit bryllup. Ja, hvad du end ønsker at få foreviget. Vi har i alt 16 forskellige templates i denne størrelse som du kan vælge imellem. Når du har udvalgt en template skal du blot foretage en bestilling og fremsende de aktuelle billeder – en mere detaljeret fremgangsmåde er beskrevet under hvert enkelt billede. Se alle templates her.

Sådan deltager du i konkurrencen

  • Skriv en kommentar her på blogindlægget, på Facebook eller på Instagram
  • Vi deler konkurrencen alle 3 steder, men der trækkes kun én vinder.
    Du kan hermed skrive en kommentar alle 3 steder for større vinderchancer.
  • Konkurrencen løber frem til den 9. december 2017. kl 20.00

Du er mere end velkommen til at følge os på sociale medier for at få seneste nyt på bloggen, og info om fremtidige konkurrencer. Du kan finde Opdagelse.dk på sociale medier her: BloglovinFacebookPinterestInstagram.

 

 

Skriv en kommentar for at deltage i konkurrencen

Denne konkurrence er udloddet i samarbejde med Homedec.dk

9 Comments

Skriv en kommentar