Konkurrence: Vind et ophold på Aalbæk gl. Kro + billetter til Skagens Museerne (SLUT)

Tidligere på året var vi på et kroophold i det nordjyske på Aalbæk gl. Kro. Dette er en charmerende kro placeret i byen Aalbæk nær Skagen, og det indbyder derfor til lidt lokal sightseeing. Vi havde en hyggelig weekend på kroen i idylliske omgivelser, og netop denne oplevelse har i nu også mulighed for at vinde. Læs mere om vores ophold på Aalbæk gl. Kro, eller deltag i konkurrencen nedenfor.

Om Aalbæk gl Kro

Oplev autentisk krohygge og idyl på et kroophold i Aalbæk. På kroen bliver der serveret autentisk dansk mad, som serveres enten i restauranten eller i den hyggelige krostue. Kroen har en hyggelig vibe med fine store værelser, venligt personale og god mad. Vi besøgte selv kroen tidligere på året og havde os en fantastisk forlænget weekend i det nordjyske med afslapning og familiehygge på programmet. Vi tilbragte vores første dag med at slentre rundt i Aalbæks centrum + havneområdet. Herefter tilbragte vi en dag ved Skagen hvor vi blandt andet besøgte Skagens Museerne, og sidst men ikke mindst brugte vi en halv dag ved Hirtshals. Så Aalbæk indbyder i den grad til sightseeing med den ideelle placering. Du finder Aalbæk gl Kro i den lille by Aalbæk, som ligger 20 min syd for Skagen.

Det kan du vinde

  • En miniferie for 2 personer på Aalbæk gl. Kro. Præmien inkluderer en overnatning i standard værelse, 1 stk 3 retters menu samt morgenbuffet.
  • 2 stk kombibilletter til Skagens Museerne. Inkluderer adgang til Skagens Museet, Drachmanns Hus og Anchers Hus.

Skagen Museet

Sådan deltager du i konkurrencen

  • Skriv en kommentar her på blogindlægget (fortæl os hvem du vil dele oplevelsen med)
  • Du kan også deltage på Facebook eller Instagram
  • Vi deler konkurrencen 3 steder, men der trækkes kun én vinder.
    Du kan hermed skrive en kommentar alle 3 steder for større vinderchancer.
  • Konkurrencen løber frem til den 26. december 2017. kl 20.00

Du er mere end velkommen til at følge os på sociale medier for at få seneste nyt på bloggen, og info om fremtidige konkurrencer. Du kan finde Opdagelse.dk på sociale medier her: BloglovinFacebookPinterestInstagram.

 

Tak for deltagelse. Vinderen blev Michael Horn

38 Comments

Skriv en kommentar