Konkurrence: Vind et kuffertsæt (SLUT)

Vi har nu passeret 2. advendt, og vi er nu ved at være halvvejs i nedtællingen til jul. Vi håber at i allerede har haft godt gang i julegaveindkøbene, og ellers er der her en lille ekstra gave, som i har mulighed for at vinde som en ekstra præmie her op til jul. Her på 2. advendt har i nemlig mulighed for at vinde et kuffertsæt fra KuffertThomsen.dk

10december_jul_kuffert

Om Kuffert Thomsen

Kuffert Thomsen er en webshop, hvor de primært sælger kufferter, men også andet tilbehør til rejsen. Udvalget er stort og det burde dermed ikke være nogen sag at finde en kuffert efter sine behov. Der findes noget for de forretningsrejsende, for børnefamilier, for dig der skal på skiferie og meget mere. De fører tasker i høj kvalitet og flere kendte mærker såsom Epic, Titan, Delsey og Bon Gout. Kuffert Thomsen har også en fysisk butik i Ørbæk.

Det kan du vinde

I denne konkurrence har du mulighed for at vinde et AirBox AZ 8 kuffertsæt fra EPIC (vejl. udsalgspris: 2697kr). Dette kuffertsæt forhandles hos Kuffert Thomsen og består af 3 solide hardshell kufferter i tidløst design. Fælles for alle kufferter er, at de har 4 hjul, og er fremstillet i et stætkt stødabsoberende materiale samt et komfortabelt håndtag. Så det er nogle kufferter der matcher de fleste behov. Sættet består af 3 kufferter, så man kan vælge den bedst egnede kuffert til den forestående rejse. Her kan i se lidt specifikationer for de 3 kufferter:

  • Kabine kuffert: Måler 55 x 40 x 20 cm. Vejer 2,6 kg og kan indeholde 39 Liter
  • Mellem kuffert: Måler 65 x 44 x 25 cm. Vejer 3,5 kg og kan indeholde 65 Liter
  • Stor kuffert: Måler 75 x 51 x 30 cm. Vejer 4,3 kg og kan indeholde 100 Liter

Sådan deltager du i konkurrencen

  • Skriv en kommentar her på blogindlægget, på Facebook eller på Instagram
  • Vi deler konkurrencen alle 3 steder, men der trækkes kun én vinder.
    Du kan hermed skrive en kommentar alle 3 steder for større vinderchancer.
  • Konkurrencen løber frem til den 16. december 2017. kl 20.00

Du er mere end velkommen til at følge os på sociale medier for at få seneste nyt på bloggen, og info om fremtidige konkurrencer. Du kan finde Opdagelse.dk på sociale medier her: BloglovinFacebookPinterestInstagram.

 

Tak for deltagelse. Vinderen blev Kristina Due

43 Comments

Skriv en kommentar