Konkurrence: Vind kuffert, bæltetaske og håndklæde (SLUT)

Det er nu blevet tid til en konkurrence her på opdagelse.dk, og denne gang bliver det i samarbejde med webshoppen Regovs.dk. Produkterne i kan vinde er en kuffert, en bæltetaske samt et rejsehåndklæde. Så læs med for at lære mere om produkterne, samt din mulighed for at vinde dem.

konkurrence_opdagelse

Konkurrencen er sponsoreret af webshoppen Regovs.dk, som bl.a. sælger et stort udvalg af rejseartikler, tasker og praktiske outdoor produkter, men også ting til hjemmet samt accessories. Da vi selv browsede igennem shoppen fandt vi flere små gadgets til rejsen, som man altid mangler, eller som vi ikke engang vidste der fandtes. Så står du og mangler udstyr til rejsen eller til en udflugt er det værd at kigge ind forbi denne webshop. Du vil med garanti finde noget du ikke vidste at du manglede.

Hos Regovs.dk er der desuden stort fokus på kvaliteten – både når det gælder på deres produkter, men også deres service. Du kan nemlig handle sikkert hos en e-mærket webshop med en høj flot score på Trustpilot. Du kan desuden forvente hurtig levering, gratis fragt ved køb over 499,- samt 60 dages fuld returret.

Præmierne du kan vinde

Der er tre præmier på højkant – alle til én heldig vinder. Kufferten du kan vinde er en rummelig letvægtskuffert fra Verage. Den vejer kun 2,9 kg, kan indeholde 66/75 L og har 4 praktiske hjul samt flere gode rum til opbevaring. Bæltetasken fra Fabrizio er i lækkert sort skind, og har flere praktiske rum hvor du kan gemme dine værdier på rejsen. Du kan have tasken spændt rundt om livet eller henover skulderen. Sidst men ikke mindst kan du vinde et hurtigt tørrende rejsehåndklæde i 40×80 cm. Håndklædet er i microfiber og er super absorberende og praktisk på rejsen.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en kommentar her på blogindlægget, på Facebook eller på Instagram. Vi deler konkurrencen alle 3 steder, men der trækkes kun én vinder. Du kan hermed skrive en kommentar alle 3 steder for større vinderchancer.

Du er mere end velkommen til at følge os på sociale medier for at få seneste nyt på bloggen, og info om fremtidige konkurrencer. Du kan finde Opdagelse.dk på sociale medier her: BloglovinFacebookPinterestInstagram. Du er desuden også mere end velkommen til at følge Regovs.dk på deres Facebook.

Konkurrencen løber frem til den 5. marts 2016. kl 20.00

 

Vinderen blev @dittenielsen, som har deltaget via Instagram. Et kæmpe tillykke!

Konkurrencen er sponsoreret af Regovs.dk

34 Comments

Skriv en kommentar