Konkurrence: Vind en kaffebrygger til rejsen (SLUT)

Er du kaffedrikker? Det håber vi at du er, for i samarbejde med Kaffeteriet har vi nu sat en ny giveaway i gang her på bloggen. Præmien består af en rejse-kaffebrygger samt en pose valgfri kaffebønner, som bliver malet til den heldige vinder. Så det er selvfølgelig en skøn præmie for dig der elsker god kaffe når du er på farten.

kaffeteriet kaffebrygger

Kender du kaffeteriet?

Kaffeteriet.dk er et online kaffehus, hvor du har mulighed for at købe dig diverse kaffebryggere og kaffebønner og alverdens anden udstyr, som du bruger til at brygge netop din favoritkaffe. Holdet bag webshoppen går op deres kaffe, og tilbyder deres kunder gode kvalitetes råvarer (kaffebønnerne), og tilbyder dig desuden hjælp med tips og tricks til at brygge en bedre kaffe. Ja faktisk giver Kaffteriet dig også mulighed for at deltage på 2 forskellige kaffekurser, hvor du kan smage dig igennem kaffe-universet eller lære at blive en vaskeægte kaffe-barista ved at få kendskab til forskellige bryggemetoder.

På Kaffeteriet.dk finder du alt hvad du skal bruge inden for kaffeudstyr og tilbehør, samt naturligvis et udvalg af delikate kvalitets kaffebønner. Ved køb på webshoppen får du hurtig levering, 30 dages gratis returret samt gratis fragt ved køb over 500 kr.

Det kan du vinde

God kaffe i rejsestørrelse. Kaffebryggeren du kan vinde fra Kaffeteriet er en Espro Travel Press, som er en stempelkande der er beregnet til at brygge mellem 0,3 – 0,45 liter kaffe. Bryggeren holder kaffen varm i op til 6 timer og giver dig en enestående mulighed for at få filterkaffe med på farten. Kaffebryggeren er ideel til dig der gerne vil nyde en god kop kaffe mens du er ude at rejse, og den er super nem at anvende. Vi har indsat in demonstrationsvideo nedenfor, hvor i kan se Espro Travel Press kaffebryggeren i brug.

Herudover får du også lov til at vælge en valgfri pose filterkaffe bønner, som vil blive malet for dig, således at de passer til netop denne kaffebrygger. Så tag evt et kig ind på shoppen og find dig en favorit allerede nu.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive en kommentar her på blogindlægget, på Facebook eller på Instagram. Vi deler konkurrencen alle 3 steder, men der trækkes kun én vinder. Du kan hermed skrive en kommentar alle 3 steder for større vinderchancer.

Du er mere end velkommen til at følge os på sociale medier for at få seneste nyt på bloggen, og info om fremtidige konkurrencer. Du kan finde Opdagelse.dk på sociale medier her: BloglovinFacebookPinterestInstagram. Husk også at du kan følge Kaffeteriet på deres Facebook.

Konkurrencen løber frem til den 21. september 2016. kl 20.00

Vinderen af konkurrencen blev Brian Palmfeldt. Stort tillykke, og tak til alle jer der har deltaget.

Save

Save

Save

56 Comments

Skriv en kommentar