Konkurrence: Vind gavekort til feriehus fra Cofman (SLUT)

Så er det atter blevet konkurrencetid her på bloggen, og denne gang kan i vinde et attraktivt gavekort til feriehus-udlejningsfirmaet Cofman. Ja faktisk finder vi i alt 3 vindere, så står du og skal booke et feriehus, og ønsker du en chance for at vinde et gavekort til Cofman kan du læse med nedenfor.

konkurrence_blog

Cofman Feriehusudlejning

Cofman er nordens største sommerhusudlejningsfirma, og har et udbud på mere end 200.000 ferieboliger i Europa. Så der er rig mulighed for både at finde et fredfyldt sommerhus i Danmark eller en lækker feriebolig i Sydeuropa med masser af solskin. Ja faktisk kan du vælge imellem hele 17 forskellige lande i Europa.

Vi har selv været på sommerhus-ophold flere gange, og det er en hyggelig ferieform uanset om du rejser som en familie, som et par eller måske som en gruppe unge mennesker. Der er en helt speciel charme over sommerhuse og det giver ofte en vis ro at man kommer lidt uden for sine egne fire vægge derhjemme, hvor man ikke skal tænke på hverdagens gøremål, men hvor man i stedet kan sætte sig med en kop te og et brætspil. Så sommerhus-ferie er da helt sikkert et hit hos os, og vi ser frem til vores næste tur engang i fremtiden.

Det kan du vinde

Som vi allerede har nævnt kan du i denne konkurrence vinde et gavekort til Cofman – og ikke nok med det – du har hele 3 vinderchancer i og med at vi finder en 1. plads, 2. plads og 3. plads blandt alle der deltager både her på bloggen og via Facebook og Instagram. Præmierne du kan vinde er:

1. Præmie: Gavekort til Cofman.com på 1000 kr

2. Præmie: Gavekort til Cofman.com på 500 kr

3. Præmie: Gavekort til Cofman.com på 200 kr

Vær opmærksom på at gavekortene kun er gældende på udvalgte huse og gælder desuden kun på husleje. I kan se alle de udvalgte huse her – og bare rolig. Der er stadig mere end rigeligt at vælge imellem med huse i alle priklasser og dermed også et stort spænd i forhold til beliggenhed samt sommerhusets faciliteter. Så det burde bestemt være muligt at finde dit næste feriehus hvadend det er i Danmark eller udland. Dog er disse udvalgte huse primært i Norden. Så husk at anvende vores link når du anvender gavekortet fra konkurrencen.

Rabatkode til Cofman.com

Ud over denne konkurrence har vi yderligere fået lov til at give jer en rabatkode som giver 100 kr i rabat, som i kan bruge på Cofman.com. Rabatkoden fungerer som introrabat for alle nye kunder, og gælder dermed kun ved din første booking. Så hvis du ikke kan vente med at se om du vinder konkurrencen og bare vil i gang med at booke din næste sommerhustur, kan du benytte denne kode allerede nu. Koden er ”Opdagelse med Cofman” og kan benyttes frem til den 30. april 2018, eller indtil at den er blevet anvendt af 100 personer.

Skagen Råbjerg Mile

Sådan deltager du i konkurrencen

  • Skriv en kommentar her på blogindlægget, på Facebook eller på Instagram
  • Vi deler konkurrencen alle 3 steder, og der trækkes i alt 3 vindere.
    Du kan hermed skrive en kommentar alle 3 steder for større vinderchancer.
  • Konkurrencen løber frem til den 21. november 2017. kl 20.00

Husk også at du kan følge Cofman på deres Facebook. Og du er mere end velkommen til at følge os på sociale medier for at få seneste nyt på bloggen, og info om fremtidige konkurrencer. Du kan finde Opdagelse.dk på sociale medier her: BloglovinFacebookPinterestInstagram.

 

Skriv en kommentar og deltag i konkurrencen

SPONSORERET: Konkurrencen udloddes i samarbejde med Cofman.com

19 Comments

Skriv en kommentar