Konkurrence: Vind billetter til Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium eller Aalborg Zoo (SLUT)

Vi er ret begejstrede for denne konkurrence! Nok særligt fordi at vi selv er en børnefamilie og ved hvor meget lykke det bringer for vores børn at komme på disse små udflugter i Danmark. Og jeg ved ikke med jer, men at se glæden og begejstringen på et barns ansigt er det bedste vi ved. Vi har fået lov til at udlodde billetter til 3 heldige børnefamilier, og vi håber at du vil deltage i konkurrencen om billetter til Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium eller Aalborg Zoo.

Konkurrence

Det kan du vinde

Der er sat billetter på højkant til 3 af Danmarks bedste attraktioner for børn. Du kan i denne konkurrende vinde 5 billetter til familien (2 voksne og 3 børn) til én af nedenstående forlystelser:

 • Fårup Sommerland
  Helt inde i skoven finder du Fårup Sommerland, en af Danmarks største turistattraktioner. Her finder du alt fra vilde rutchebaner til børnevenlige karuseller. Så der er helt sikkert noget for enhver smag.
 • Nordsøen Oceanarium
  Hos Nordsøen Oceanarium, nordens største akvarium, kan du lære mere om livet under vandet. Her får du en dag med unikke oplevelser fyldt med leg og læring.
 • Aalborg Zoo
  Hos Aalborg zoo kan du opleve spændende og eksotiske dyr fra hele verden. Se blandt andet det imponerende isbjørneanlæg og kom helt tilbage til istiden med havens særudstilling.

Sådan deltager du i konkurrencen

 • Skriv en kommentar her på blogindlægget (fortæl os hvilken af de 3 forlystelser du gerne vil vinde billetter til, og hvem du gerne vil dele oplevelsen med)
 • Du kan også deltage i konkurrencen på Facebook og InstagramVi deler konkurrencen alle 3 steder, og der findes i alt 3 vindere – én på hver forlystelse. Du kan hermed skrive en kommentar alle 3 steder for større vinderchancer.
 • Konkurrencen løber frem til den 4. maj 2018. kl 22.00

Du er mere end velkommen til at følge os på sociale medier for at få seneste nyt på bloggen, og info om fremtidige konkurrencer. Du kan finde Opdagelse.dk på sociale medier her: BloglovinFacebookPinterestInstagram.

 

De tre vindere er fundet og er blevet kontaktet. Stort tillykke med præmien!

75 Comments

Skriv en kommentar