Tæl ned til jul med julede aktiviteter

Hej alle sammen, og velkommen til det første indlæg i julekalenderen 2017 her på Opdagelse.dk. I denne blog-julekalender vil vi forsøge at give jer en daglig juledosis med inspiration til sjove aktiviteter, gode julegaverideer, rejseinspirerede jule-DIYs, favorable konkurrencer og meget mere. Vi håber at i alle når at komme i rigtig god julestemning, og at vi kan bidrage lidt til det. I dag skal det handle om hvordan vi tæller ned til juleaften, og ikke kun på den almindelige “jeg har en chokolade-julekalender eller et kalenderlys” -måde. Følg med i dette indlæg, og se hvad vi ellers har oppe i ærmet.

juledekoration

Hvordan tæller i ned til jul?

Der er mange måder hvorpå man kan tælle ned til jul, hvoraf de mest traditionelle nok er den klassiske chokolade-julekalender, pakkekalenderen og kalenderlyset. Herudover er der selvfølgelig årets adventskrans og en masse julekalendre i TV. Vi har købt chokoladejulekalendre til os selv (vi har ikke købt nogen til Andrea og Wilfred da de stadig er for små og alligevel ikke ved hvad de går glip af). Til gengæld bliver Andrea i år forkælet med en pakkekalender hvor hun kan pakke en lille gave op hver eneste dag frem til jul.

egeskov_slot_jul3

De sødeste juleaktiviteter

Vi har udarbejdet en jule-to-do-liste inde på vores webshop Bentzenberg.dk. På listen står der en lang række forskellige julede aktiviteter som du kan udføre selv eller sammen med din familie. Vi vil opfordre jer til straks at gå ind og hente jule-to-do-listen, og få den hængt op på køleskabet så i løbende kan strege ting på listen når i har udført dem. Listen består i alt af 48 juleaktiviteter, der med garanti vil få dig i julestemning, og er en rigtig fin måde at tælle ned til jul på.

Vi har selv haft denne liste hængende de sidste par år, og har forsøgt på at nå mindst én aktivitet om dagen. Der er dog rigeligt med aktiviteter at vælge imellem, og i kan derfor vælge om i vil forsøge på at nå dem alle eller måske bare 24 af dem inden jul.

jule-to-do

Julestemning allerede i november

Nu er det som sagt endelig blevet december, og det er nu officielt lovligt at være i fuldkommen julestemning. Vi har dog selv været i julestemning i et godt stykke tid allerede, og den første julenisse har for længst gjort sin entre på reolen. Vi har allerede været på juleshopping, på julemarkeder, spist tonsvis af æbleskiver og juleslik – hvilket vel er naturligt nok, når nu vi begge har været herhjemme på barsel med lille Wilfred her i den sidste tid. Men nu er det endelig blevet december, og vi skal for alvor i gang med årets julehygge! Vi har derfor for længst taget hul på årets jule-to-do-liste og har da også streget en hel del juleaktiviteter herpå allerede. Men fortvivl ej, du kan stadig nå at være med. Hent listen allerede nu, og afkryds de juleaktiviteter du allerede har klaret her i den forgangne måned.

egeskov_slot_jul1

 

Hvordan tæller du ned til jul? Og har du hentet Jule-to-do-listen?

Skriv en kommentar