Overnatning hos Kolding Hotel Apartments

I forbindelse med vores besøg i Kolding tidligere på måneden, havde vi en overnatning ved Kolding Hotel Apartments. Hotellet, eller hotellejlighederne, som man med rette bør kalde dem, ligger helt perfekt centralt i byen, og med en udsigt ud over Slotssøen og Koldinghus. Så der kan bestemt ikke klages på den front.

Kolding Hotel Apartments

Lejlighederne

Lejlighederne er lavet med plads til 2,4 eller 6 personer, så her er mulighed for overnatning, uanset om man er et par eller stor familie på weekendtur. Indretningen er desuden praktisk med køkken, tv, spisebord, sofagruppe, soveværelser efter behov og fint toilet og bad. Og med tilstødende legeplads skal man ikke være bange for børnene kommer til at kede sig. Lejlighederne er funktionelle, og der er plads til hjemmehygge, med aftensmad, film, eller spil om aftenen efter en lang dag med aktiviteter.

Kolding Hotel Apartments ligger lige ud til Slotssøen, med Koldinghus til den ene side og Slotssøbadet til den anden. Med andre ord er der aktiviteter, oplevelser og gågade indenfor gåafstand, så bilen nemt kan blive holdende på hotellets gratis p-plads.

Kolding Hotel Apartments

Indretning

Kolding brander sig generelt på at være en design by – og indretningen hos Kolding Hotel Apartments bakker rigtig godt op om dette. Indretningen var moderne med sort/hvid kombineret med friske farver og geometriske former. Særligt er de vilde med 8kanter, som gik igen i indretningen.

I hotellets lobby, hvor man også kan få morgenmad, føler man hyggen og man bliver gerne siddende og hygger lidt. Her er indretningen ligeledes dejligt forfriskende, lyst og venligt.

Kolding Hotel Apartments

Du kan låne næsten alt hos Kolding Hotel Apartments

Det er også i lobbyen man kan henvende sig hvis man finder ud af man har glemt nogen ting hjemmefra. I lejligheden ligger en lille samling kaldet “Lånekassen” som kan anbefales lige at kigge igennem. Her findes hjælpen måske hvis noget er glemt – eller inspiration til spil og leg, med ting der kan lånes i receptionen.

Kolding Hotel Apartments

 

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret af Visit Kolding, men alle meninger er vores egne

Save

Skriv en kommentar