Klar til sensommersol

Nu er tiden endelig kommet til at tage sydpå til solrige Mallorca samt et smut forbi det Græske Øhav. Dette er oplagte destinationer hvis du ønsker at fange lidt sensommersol her i efteråret. Rejsen er arrangeret i samarbejde med Primo Tours, der tilbyder flere ferieformer og særligt specialiserer sig inden for charterferie til destinationer med sol og strand.

landsby_meganisi_graekenland

Cala D’or og Meganisi

Der er 2 feriemål på programmet. Det første er Cala D’or, som er en eksklusiv ferieby beliggende på Mallorcas østkyst. Her finder man smukke sandstrande inde i fem nærliggende bugter, der alle er omgivet af klipper. Og så er der den græske ø Meganisi, som ligeledes byder på masser af smukke strande samt ægte græsk idyl i de små landsbyer.

Vores forventninger

Vi har forventninger om at vi kan nå at nyde lidt sensommersol, at vi skal spise god autentisk mad og opleve både den spanske og græske kultur på tæt hold i de hyggelige små feriebyer. Vi forventer at der vil være en afslappet stemning, og at vi vil komme helt ned i gear. Og så skal der naturligvis være plads til at komme ud og få nogle gode oplevelser i lokalområdet.

Følg med på rejsen

Som altid er i velkomne til at følge med på vores rejse.

Så sørg for at være tilmeldt på din foretrukne kanal, så du ikke går glip af indlæg og indhold omhandlende disse destinationer.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Skriv en kommentar