Jump the Beach, skydiving ved Mission Beach

Skydiving var en fantastisk og grænseoverskridende oplevelse som skal opleves. Når man river et halvt år ud af kalenderen for at få sit livs rejse med masser af oplevelser kan man lige så godt gå all in, og det gjorde vi så. Vi havde på forhånd besluttet os for, at vi skulle afprøve en masse grænser, og skydiving var en af dem.

Skydiving ved Mission Beach

Man skulle tro man kunne have lidt svært ved at sove når nu man skal springe ud fra et fly den følgende dag. Men utroligt nok var dette ikke noget problem. Friske og udhvilede tog vi afsted mod træningscenteret for skydiving i Mission Beach. Mission Beach Skydive kaldes også for Jump The Beach. Det er det højeste Skydive i Australien fra over 4 kilometer højde, og man lander på stranden kun få meter fra vandet.

skydiving

Sikkerhed og instruktioner

Da vi ankom blev vi bedt om at se en instruktionsvideo, læse en masse papirer igennem samt at underskrive nogle dokumenter i forbindelse med dagens aktivitet. Da dette var vores første gang med skydive skulle vi begge tage et tandemspring – dermed havde vi begge en professionel skydiving instruktør på ryggen. Disse instruktører har også hver deres kamera til at tage billeder af os fra vi fik vores grej på til vi landede på stranden igen.

Da udstyret endelig var på var det afsted mod landingsbanen. Her kunne man godt begynde at mærke lidt kriller i maven. Og da man endelig havde trådt ind i flyet, var der kun én vej ned igen. Og det var ikke med flyet! Vores instruktører var fantastisk gode til at fjerne nerverne, men på samme tid at opbygge spænding omkring hvad der skulle til at foregå. Instruktørerne sørgede for at tage billeder både før, under og efter, og de sørgede for at forklare dig om alt hvad der skete omkring dig.

Selve springet

Pludselig var det vores tur, og vi nærmede os døren, og jeg så pludselig frygten i øjnene. Man kunne mærke vinden blæse i håret, og vi andre skydivere der allerede var hoppet ud af flyet synede pludselig ganske små. Instruktøren fik mig møvret hen mod døren, og ud over kanten – og pludselig var det virkelighed. I et kort sekund havde jeg glemt alt hvad jeg havde lært, for det var den vildeste oplevelse bare at svæve der midt i luften i et minuts frit fald. Det var en fantastisk oplevelse, og vi kunne vildt godt tænke os at prøve det igen. Det er følelse der er helt ubeskrivelig!

En samlet pakke

Vi nød resten af dagen på et resort i Mission Beach. Vi havde nemlig booket vores skydiving som en del af en pakke gennem byens lokale visitor center. Denne pakke indeholdt skydiving ved Mission Beach, Riverrafting op langs Tully River samt en middag på et lækkert resort inde i byen. På resortet var der desuden en pool, som vi have lov til at benytte. Denne pakke kostede os $482.

skydiving

Save

Save

1 Comment

  • Super god beskrivelse af jeres første oplevelse med Skydiving. Jeg kan godt huske fra mit eget spring, at nerverne og spændingerne sad helt uden på tøjet… Men det er en helt fantastisk oplevelse :-)

Skriv en kommentar