Kør med julebussen i Sydney

Forestil dig, at du står og venter på bussen, og da din bus kommer er den fuldstændigt tildækket af julepynt. Bag rattet sidder julemanden og på alle sæder og håndtag er der pyntet op til jul. Man kan da ikke andet end at komme i julestemning når man stiger ombord på julebussen.

julebussen sydney

Den oppyntede bus

Dette skete for mig da jeg boede i Sydney. Her har de nemlig et skønt koncept, julebussen! Man kunne ikke undgå at komme i godt humør når man steg ind i bussen. Loftet var fyldt med guilander overalt, der var kravlende nisser ned langs de gaveindpakkede holde-stænger, samt mistelteen og julekugler hængende fra loftet – og jeg kunne blive ved. Det var meget gennemført og en lille smule smagsløst, de det tydeligvis var alt for meget julepynt samlet på for lidt plads.

Konkurrence med den bedste julebus i Sydney

Det var dog langt fra alle busser der var oppyntede. Der er tilsyneladende én julebus pr boligområde, og at det var en indbyrdes konkurrence om at lave den flotteste og mest dekorative julebus. Nu så vi desværre kun vores egen bydels julebus, men det kunne have været spændende at have set nogle af de andre for at se hvor forskellige julepynten ville være.

Vi synes at dette er skøn konkurrence, som er med til at sprede en helt fantastisk julestemning. Man blev simpelthen i så fantastisk godt humør når man så julebussen køre forbi, med en storsmilende og vinkende julemand bag rattet.

julebussen sydney

Har du kørt med julebussen i Sydney?

Skriv en kommentar