Juelsminde Havnefest 2014

Lidt ved et tilfælde endte vi ved Juelsminde havnefest 2014. Vi havde nemlig bestemt os for at tage en køretur ud til Juelsminde, som er en hyggelig lille ferieby beliggende en halv times kørsel fra Vejle. Vi opdagede hurtigt at der blev afholdt et arrangement i byen, og alle gader var fyldt med parkerede biler og glade mennesker.

havnefest_juelsminde

Til havnefest i Juelsminde

Folk flokkedes ned mod havnen hvor de benyttede sig af de hyggelige restauranter, isboder samt diverse forlystelser der var sat op i forbindelse med havnefesten. Her var dog ikke så mange mennesker at man skulle stå i kø til forlystelserne – tværtimod. Her var også et marked hvor man kunne finde alt fra frugt og grønt til nye solbriller. Herudover var havnen helt fyldt med både i alle afskygninger, og deres ejere nød tilværelsen og solede sig på dækket.

Krabbebro og væddeløb

En ting jeg fandt helt storslået var denne aktivitet for børn. Der var mulighed for at købe et net, hvormed du kunne fange krabber fra krabbebroen. Denne facilitet var godt brugt af børnene. Var de heldige at fange nogle krabber var der endnu en aktivitet sat op, nemlig krabberæs. Dette var en væddeløbsbane, hvor krabberne får mulighed for at løbe ned i vandet igen. Genialt, og en god måde at sikre sig, at krabberne ender tilbage i vandet.

Loppemarkeder

Overalt i byen var der sat op med lokale loppemarkeder, så det var bare om at gå rundt og kigge for der var store chancer for at gøre et kup. Der var en blanding af antiviteter såsom ældre møbler, lertøj, malerier og meget mere.

IMG_3705

Save

Skriv en kommentar