Jubii – vi har købt hus!

Det er faktisk ved at være en gammel nyhed. For ikke alene har vi købt et hus – vi er også flyttet ind i det. Vi overtog nøglen for 2 uger siden, og siden da er det gået stærkt. Der er blevet malet i stor stil, og huset har nu fået en makeover uden lige.

[pt id=’8749′ size=’large’ class=’aligncenter’]

Flyttekaos vs. blogging

Det forklarer måske også at der har været lidt stille på bloggen de sidste par uger. Det er ikke fordi at vi har glemt jer eller at vi ikke har noget på hjertet, men simpelthen fordi at al vores tid er gået med en pensel eller en flyttekasse i hånden. Vi håber at vi snarest kommer over på den anden side, og kan få tid til at skrive lidt igen. Så fortvivl ej!

Vi er flyttet ud af lejligheden

Gennem de sidste 3 år har vi boet i en lejlighed i Vejle midtby. Og på trods af at det har været nogle gode år, hvor vi har nydt at kunne mærke byens puls, så er det en fornøjelse at vi nu endelig kan kalde os selv for husejere.

Vi har brugt et lille år på boligjagten, og vi har været hele Vejle rundt for at finde det helt perfekte hus, og nu har vi endelig fundet det. Vi har haft et ønske om at slå os ned i et ældre hus, hvor vi kan sætte vores eget præg, og vi faldt derfor for et charmerende 80’er-hus, med masser af muligheder.

Hvad skal der ske fremadrettet?

I forbindelse med indflytning og istandsættelse har vi allerede planer om en masse seje rejse-DIYs til boligen, som vi er spændte på at påbegynde og på at vise jer når vi når dertil. Vi vil også forsøge at give jer et bedre indblik i vore hverdag og daglige trummerum.

Skriv en kommentar