JA Resorts – Ocean View Hotel i Dubai

Går turen til Dubai finder man hurtigt ud af, at antallet af hoteller er overvældende. Det kan virke uoverskueligt, og har man ikke været i Dubai før kan det være svært at finde det rette match. Her på bloggen kan vi nemt sige god for vores hotel – JA Resorts – Ocean View Hotel.

Ocean view hotel Dubai

Udsigten fra Ocean View Hotel

Navnet på hotellet giver jo lidt sig selv; Ocean View Hotel har nemlig en rigtig smuk havudsigt fra alle 342 værelser, da hotellet ligger i “forreste række” ned mod stranden. Der er dermed ingen andre hoteller der blokerer for udsigten. Netop nu er der dog gang i et gigantisk byggeri på en kunstig ø i vandet ude foran hotellet – hvad det ender med kunne være sjovt at se, hvis man kom igen på et senere tidspunkt.

Ocean view hotel Dubai

Hotellets beliggenhed

Når nu Ocean View Hotel ligger så godt, så er der selvfølgelig nem adgang ned til stranden. Stranden ligger i forbindelse med det der hedder The Walk, en 1,7km lang strandpromenade med restauranter, caféer, legepladser og et stort grønt areal hvor man kan nyde solnedgangen. The Walk er et super populært sted for familier med børn og der er rigtig meget liv og gang i den.

Hotellet er desuden beliggende tæt ved Dubai Marina. Herfra er det muligt at tage en gåtur ved marinaen, hvor der er fyldt op med store både og yachts. Marinaen er omkranset af store fede lejlighedskomplekser og der er vist ingen tvivl om at det her er ret eksklusivt at bo. Det er også muligt at tage på en sejltur med tourbåde med udgangspunkt fra Marinaen. Der er både i alle størrelser til lejligheden.

Ocean view hotel Dubai Marina

Faciliteter hos Ocean View Hotel

Hotellet har desuden to pools på tredje etage, en babypool og en til alle aldre. Her er der sol det meste af dagen, og udsigt ud over havet. Poolområdet er lige så meget et loungeområde hvor der serveres forfriskninger, snacks, frokost osv. Her udleveres også håndklæder til poolen og det er muligt at få udleveret et strandkit hvis man foretrækker turen på stranden. Hotellet har flere restauranter, natklub, bar og café samt et træningscenter, så der er noget for alle aldre. For børn er der hver dag programsat forskellige aktiviteter, og så kan mor og far nyde en tur i hotellets spa i mellemtiden.

Ocean view hotel Dubai

Transport fra hotellet

Der holder taxaer ude foran hotellet døgnet rundt, og der tilbydes shuttle busses til flere forskellige steder, bla. Dubai Mall med 1200 butikker og hvor Burj Khalifa findes i “baghaven”. En tur ind til Dubai Mall tager f.eks. 20-25 minutter i en taxa og koster ikke meget mere end 100kr.

Service hos Ocean View Hotel

I hotellets lobby er der mulighed for at bestille alverdens udflugter som f.eks en ørken safari eller byrundtur, og ellers står personalet klar til at hjælpe med alt. Vi havde f.eks. et lille problem med håndvasken på badeværelset, hvilket vi gjorde dem opmærksomme på, og det blev fikset inden vi kom tilbage fra vores udflugt.

Hotellet egner sig rigtig godt til familier med børn, da der er masser af aktiviteter på hotellet, pool og strand lige ved hånden, og The Walk med legepladser og aktiviteter for alle aldre. Ocean View Hotel er desuden en del af det der hedder JA Resorts, så hvis man rejser ofte er der fordele at hente ved gentagne besøg.

Ocean view hotel Dubai

 

Se også vores film fra Dubai

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret til Dubai af Visit Dubai, men alle meninger er vores egne

Save

Skriv en kommentar