Vi flytter til Salerno, Italien

Efter at have tilbragt vores første måned i den charmerende by Vietri sul Mare, har vi nu valgt at finde en mere permanent bolig til vores videre eventyr i Italien. Vi er faldet for nabobyen Salerno, som har masser af storby vibe, og som ligger fantastisk i forhold til fremtidige udflugtsmål. Det skulle dog vise sig at være en større udfordring, end vi først havde troet, at finde et sted at bo.

Min partner, Kris, har brugt hele september måned på at løbe rundt i Salerno for at tale med samtlige ejendomsmæglere. Kontorerne snakker ikke sammen og har et fælles kartotek, men råder hver især over en håndfuld ejendomme. Yderligere var der meget få møblerede lejligheder tilgængelige, hvilket jo var et krav for os, da vi ikke havde medbragt møbler hjemmefra Danmark. Så allerede her bliver udvalget hurtigt snævret ind. Yderligere blev han afvist mange steder, blot fordi vi ikke er italienere. Det kræver nemlig en masse papirarbejde og dokumenter, som vi ikke kan skaffe på egen hånd.

Men til sidst lykkedes det os at komme ud og se tre forskellige møblerede lejligheder, og vi faldt pladask for den ene. Vi har derfor netop underskrevet kontrakten og den kære mægler er gået med til at hjælpe os med dokumenterne. Så alt flasker sig, og nu glæder vi os blot til at få nøglerne, så vi kan få fremsendt flere af vores ting fra Danmark, og så vi ikke længere skal bo i vores kufferter.

Billederne her i indlægget er fra dagen hvor vi skrev under på lejligheden, og vi tilbragte herefter nogen hyggelige timer i byen. Vi gik en tur langs byen promenade og nød et par timer i solnedgangen.

Det har været en rejse fyldt med op- og nedture, men vi er spændte på at tage det næste skridt i vores italienske eventyr og skabe et nyt hjem i Salerno. Og jeg ser frem til at vise jer vores nye hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *