En guide til at besøge Independence Hall og Liberty Bell

Under vores besøg i Philadelphia var dette nok det største minde af dem alle. Nemlig at komme helt tæt på Liberty Bell og at træde indenfor i Independence Hall. Dette er nemlig en vigtig del af den amerikanske historie da det blandt andet var her at uafhængighedserklæring blev diskuteret og underskrevet, og i dag er Independence Hall dermed også et nationalt mindesmærke som hvert år tiltrækker tusindvis af turister.

Philadelphia_independence hall

Om at besøge Independence Hall

Du finder Independence Hall på Chestnut Street mellem 5th og 6th Street. Bygningen i sig selv er blot en rød murstensbygning fra i 1753, som blev bygget som Pennsylvania State House for staten Pennsylvania, og mellem 1775 og 1783 var den mødested for Kontinentale Kongres. Uden at gå alt for meget i detaljer omkring historien, så var det her, at vigtige dokumenter såsom uafhængighedserklæringen blev diskuteret og underskrevet. Bygningen har derfor fået en særlig betydning for den amerikanske befolkning.

Hvis du ønsker at besøge Independence Hall, er der her et par praktiske tips og nyttig viden. Det er naturligvis muligt at nøjes med at se Independence Hall bygningen udefra, men de fleste ønsker også at træde indendøre for den guidede tour, hvor man blandt andet kan komme ind i rummet hvor de famøse underskrifter blev sat. Det kræver dog en indgangsbillet for at besøge Independence Hall, og denne er gratis og kan hentes hos Independence Hall Visitor Center på selve dagen for dit besøg. Uddelingen af billetter begynder dagligt kl 8.30, og det kan være en god ide at være der tidligt, hvis du har et ønske om et bestemt tidsinterval, da de gode billetter forsvinder hurtigt. Vi var der sidst på dagen, og var virkelige heldige med at der overhovedet var nogle ledige billetter tilbage. Bemærk i øvrigt at det ikke er nødvendigt at have billet i januar og februar måned.

Når først billetten er i hus kan du gå mod indgangen ved Chestnut Street i det givne tidsinterval. Her bliver du lukket ind gennem Independence National Historic Park, som er en park, der i 1979 blev optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Inde i parken finder du en kø med personer der venter på den guidede tour inde i Independence Hall. På denne tour bliver du fortalt om den amerikanske historie og bliver sat ind i historien om uafhængighedserklæringen. Så vidt vi forstod er det ikke muligt at

Philadelphia_liberty_bell

Liberty Bell – ikonet for USA’s uafhængighed

Du finder Liberty Bell I Liberty Bell Center lige ved siden af Independence Hall. Klokken blev fremstillet i 1752 af et engelsk firma ved navn Lester and Pack, med inskriptionen “Proclaim LIBERTY Throughout all the Land unto all the Inhabitants Thereof”. Uafhængighedserklæringen blev underskrevet den 4. juli, og man mener at man ringede med denne klokke, da Uafhængighedserklæringen blev oplæst den 8. july 1776. Liberty Bell blev egentlig glemt i en lang årrække, men blev for alvor kendt gennem en novelle, som blev skrevet omhandlende kongressens voteringer.

Liberty Bell Cenyter ligger på 6th og Market Street, og du kan besøge Liberty Bell dagligt fra kl 9.00-17-00. Der er ingen krav om billetter hertil, men blot en sikkerhedskontrol for at komme indendøre. Det skal måske lige siges at det kan være en god ide at komme i god tid, da der ellers kan være et mylder af mennesker. Men ellers er det blot om at nyde synet af den famøse klokke, med Independence Hall i baggrunden.

Skriv en kommentar