En hyldest til den danske natur

Vi skriver dette indlæg som en del af en kampagne for Banrock Station, og så selvfølgelig fordi vi gerne vil hylde den danske natur. Banrock Station er en Australsk vinproducent, som støtter meget op om naturen og blandt andet har støttet over 130 naturprojekter verden over. Og på baggrund af sin store passion for naturen kører Banrock Station netop nu en kampagne og en konkurrence hvor du kan deltage ved at uploade dine bedste billeder af den danske natur. Du kan uploade det til deres facebookside eller på instagram med hashtagget #BeautifulPlanetDK. Der vil hver uge trækkes en vinder af en lille gavekurv med vine fra Banrock Station. Hovedpræmien er en privat middag for 6 personer, hvor en dygtig kok vil komme hjem og lave jer en tre-retters middag – selvfølgelig med vin til.

Vi vil gerne være med til at hylde Danmark! For vi har en tendens til at glemme vores eget land når det kommer til ferieplanlægningen. Men Danmark har rigeligt med smuk natur at byde på, og vi viser her nogle glimt at vores bedste oplevelser i den danske natur. Husk gerne at skrive dine favorit natur-spots i kommentarfeltet.

Samsø Labyrinten – ude i skoven

Danmark har samlet set mere end 615.000 ha skov, så der er masser af hyggelige skovområder der kan udforskes. I skoven kommer man hurtigt i ét med naturen, og man kommer helt tæt på fuglenes kvidren samt træernes raslen. Billedet nedenfor er blevet taget i en lidt anderledes skov; nemlig i labyrinten beliggende på Samsø – også kaldet Verdens Største Labyrint. Denne labyrint er blevet udformet i en allerede eksisterende skov af gamle juletræer, og man får derfor en god og hyggelig fornemmelse – som var man på en søndagstur i skoven.

samsø labyrinten

 

Langelinje Kaj – på havnefronten

Der findes masser af betagende havnefronter i Danmark, hvor man rigtigt kan nyde udsigten ud over vandet. Personligt elsker vi at gå en tur langs havnen på en varm solskinsdag med en is i hånden. Billedet nedenfor er taget ved Langelinje Kaj, hvor jeg står i kø til at få taget et billede sammen med Den Lille Havfrue.

københavn

 

Næsby Dale – de vide kyststrækninger

Det nedenstående billede er taget ved Limfjordskysten ved Næsby Dale. Dette er en kyststrækning, der har ligget nær min fars barndomshjem, og derfor har vi tilbragt meget tid med blandt andet at besøge denne og andre små seværdigheder i det nordjyske.

IMG_5861

 

Dyrehaven Vejle – et med naturen

Rundt i landet findes der forskellige dyrehaver. I Vejle hvor vi er fra kan man tage ud og besøge de fine dådyr, der græsser i ro og mag. Vi elsker at være i et med naturen, og gerne hvor vi kan beundre dyrene i det fri. Du finder Dyrehaven i Vejle ved Nørremarksskoven med udsigt ud over Vejle Fjord.

dyrehaven7

 

Gudenåen – oplev sø og vand

Når sommeren nærmer sig er det oplagt at tage ud at sejle, hvadend om det er i en båd, en vandcykel eller en kano. Nyd nogle timer ude på vandet med en medbragt picnic eller slap af under åben himmel. Det nedenstående billede er taget på Gudenåen hvor jeg lejede en båd sammen med min familie.

holmenscamping

 

Hvor mener du at vi finder den smukkeste natur i Danmark?

1 Comment

Skriv en kommentar