5 gode grunde til at besøge British Museum

British Museum er et af mine favoritmuseer i London. Jeg er fascineret over udstillingrene, bygningen og jeg elsker oplevelsen af at kunne fordybe sig i ting man ikke før kendte noget til. Jeg har derfor samlet en liste over gode grunde til at besøge netop dette museum.

britishmuseum_2

1. Bygningen

Netop som man træder ind af døren bliver man slået helt væk af denne fantastiske bygning. Jeg selv er en stor fan af geometri og linjer, men også at kombinere nyt med gammelt. Og denne bygning var storslået og slog benene væk under mig.

2. Udstillingerne

Personligt er jeg egentlig mere til moderne kunst, men jeg blev ret hurtigt grebet af stemningen og begav mig rundt for at udforske de forskellige kulturer der blev repræsenteret. Det var let at lade sig imponere særligt af den egyptiske, græske og romerske udstilling, hvor du bliver taget med tilbage i tiden.

britishmuseum_3

3. Fotografering er tilladt

Det er tilladt at tage billeder inde på museet. Der findes ikke noget værre end at være turist et sted hvor man ikke har lov til at tage billeder. Så skyd endelig løs.

4. Gratis indgang

Denne seværdighed er rar mod din pengepung. Der er nemlig gratis indgang til hele museet og alle dets udstillinger. Der opfordres dog til at man spæder til med en donation, hvilket jeg mener er ganske fortjent.

5. Spisesteder og shops

Du har til gengæld mulighed for at bruge dine penge i en af de hyggelige cafeer eller restauranten. Ikke at det er frygteligt dyrt, men efter flere timer med at kigge på udstillingerne trænger man til en velfortjent pause. Derfor er det ofte uundgåeligt at ende inde i restauranten. Museet har desuden flere forskellige shops, som du kan udforske.

britishmuseum_4

Skriv en kommentar