Hvad du bør medbringe i håndbagagen på en lang flyvetur

Når man begiver sig ud på en længere rejse er det en god ide at have de mest nødvendige ting pakket i sin håndbagage, så man ikke sidder og ærgrer sig over at det ligger ude i kufferten. Jeg har har udarbejdet en liste over de ting jeg finder nødvendigt at medbringe i flyet, og i er velkomne til at give flere forslag nede i kommentaren.

Airplane

Sunde snacks

For at undgå usunde fristelser ombord på flyet er det en god ide at medbringe sine egne sunde snacks. Vær dog opmærksom på at du skal købe dem i lufthavnen efter at du har chekket ind.

Tyggegummi

Dette står altid øverst på min liste. Det har altid hjulpet mig imod at få propper i ørerne på rejsen samt at holde en frisk ånde undervejs på turen.

Tandbørste og tandpasta

Selvom at det er ubekvemt og besværligt at børste tænder ombord på et fly, bør du stadig huske din daglige pleje af tænderne.

Læbepomade

Mine læber bliver altid så tørre ombord på flyet på grund af aircondition, og derfor husker jeg altid en god læbepomade.

Toiletsager

Medbring dine vigtigste toiletsager med cremer, makeup og deo. Man får det langt bedre når man er en smule soigneret. Husk dog at hvert flyselskab har en grænse for hvor meget flydende væske du må medbringe i håndbagagen.

Et stort tørklæde

Det kan blive koldt ombord på flyet, og et tørklæde kan bruges som et tæppe eller endda en pude når du skal sove.

Uldsokker og en varm sweater

Igen for at holde varmen ombord på flyet.

Kamera

Man ved jo aldrig hvornår der venter et øjeblik der skal fanges med kameraet.

Oplader

Til at oplade dit elektroniske udstyr før og efter rejsen. Der findes ofte stikkontakter i lufthavnen du kan bruge.

Magasiner eller en bog

Når du bliver træt af det elektroniske udstyr er det rart at have et godt magasin at falde tilbage på.

Papir og blyant

Alt afhængigt af hvad du laver til dagligt. Som rejseblogger kommer jeg konstant på nye gode ideer der venter på at blive skrevet ned.

Ørepropper

Du ved jo aldrig om du ender med at sidde ved siden af flyets mest snorkende mand. Med ørepropper kan du sove uden problemer.

HVAD MEDBRINGER DU I HÅNDBAGAGEN?

Skriv en kommentar