Husk en rejseforsikring på din næste rejse

Uheld på rejsen kan hurtigt ende med at blive en kostelig affære. Derfor er det vigtigt at huske en rejseforsikring. Vi har alle en opfattelse af hvad vores forsikringer bør dække når vi tegner den, og vi vil gerne have et selskab der kan levere den fornødne hjælp når uheldet er ude. Vi har selv været ude for lidt uheld på vores ture, hvorfor vi nemt kan sige at det er ikke en post man skal spare væk.

S P O N S O R E R E T

rejse

Allianz Rejseforsikring

Allianz tilbyder rejseforsikringer i alle tænkelige løsninger, til alle former for rejser. Om det er backpacking, familieferie eller aktiv ferie så kan Allianz klare forsikringen. Allianz er et verdensomspændende firma, som vi på egen krop har oplevet fra deres professionelle side. Og netop pga. sin globale tilstedeværelse vil Allianz til hver en tid være et fornuftigt sted at tegne sine rejseforsikringer.

Med en Allianz rejseforsikring er du godt dækket ind ved akut lægehjælp, hjemtransport, ved mistet eller forsinket afgang og meget mere. Og du betaler kun for hvad der passer til dit behov. Du kan vælge en forsikring der dækker én rejse, en årsrejseforsikring for dig der rejser meget eller en ungdomsrejseforsikring for dig der vil ud og opleve verden.

Derfor skal du have en rejseforsikring:

Få ro i sindet ved at vide, at du er forsikret hvis uheldet er ude. Det kan fylde meget i ens tanker hvis ikke man er forsikret, og man ender med at gå rundt på listesko fordi at man skal passe ekstra godt på. Man kan ikke forudsige flystrejke, naturkatastrofer med mere på destinationen. Disse ting vil som oftest gøre at flyafgangen aflyses og at man ikke får refunderet billetten. Man kan heller ikke forudsige sygdom på rejsen, det er ligeledes umuligt at forudsige om flyet vil være forsinket eller om du misser forbindelsen til den næste flyafgang. Med en Allianz Rejseforsikring kan du undgå bekymringerne og nyde din ferie med en sikkerhed om at der er hjælp på vej hvis du får brug for det.

uheld rejse

Vores oplevelse med Allianz Roadside Assistance

Når du er ude i den store verden er der også mulighed for at bruge Allianz til vejhjælp. Vi brugte Allianz og deres Roadside Assistance på vores roadtrip i Australien tilbage i 2013. Her købte vi selv en bil, og der var derfor ikke nogen services og roadside assistance med i handlen, som et udlejningsfirma normalt vil tilbyde. Og med 15.000km forude (og en noget usikker backpacker-van der havde kørt mere end 400.000 km) var vi enige om at vi hellere måtte sikre os noget vejhjælp hvis nu uheldet skulle være ude. Valget faldt på Allianz Roadside Assistance, og der skulle ikke gå længe inden vi fik brug for det.

Efter bare en håndfuld dage døde bilen lige pludselig, og vi var taknemmelige for at vi var dækket ind. Allianz havde en super service og de fragtede os og bilen mere end 50km til den nærmeste store by, hvor vi fik os indkvarteret på et motel, og bilen blev fragtet til et værksted efter eget valg. Allerede der var vi enige om at det var en overordentlig god service vi havde fået. Heldigvis var der kun tale om en elektrisk fejl som hurtigt var fikset, og vi var på vejen igen dagen efter. Så der er ingen tvivl om at vi vil benytte Allianz næste gang vi tager på en roadtrip.

rejseforsikring rejse

Dette indlæg er skrevet i samrabejde med Allianz Roadside Assistance, men alle meninger er vores egne

Skriv en kommentar