Hurtig og nem hotel booking med Booking Now

På vores tur gennem USA, med tilbagelægning af lange distancer, og usikkerhed om hvor og hvornår vores dag ville ende, var det vigtigt med en hurtig og nem måde at booke et hotelværelse. Dette brugte vi app’en Booking Now til. App’en er overskuelig og nem at bruge.

iphone booking now

Udvælg dine kriterier

Man vælger først prisklasse, og antal overnattende. Dernæst kommer seks muligheder mere, hvor du hurtigt og nemt vælger efter dine behov. For os, på roadtrip, var det oplagt altid at søge på et overnatningssted med parkering. Og gerne gratis parkering. Andre vigtige ting for os var bl.a. WiFi og til dels morgenmad. Morgenmads muligheden er rigtig god at have, hvis man har planer fra tidligt om morgenen, og ikke lige vil spilde den første time eller to om morgenen på at lede efter et sted at spise.

Find det bedste match

Efter at have indtastet præferencer, finder app’en de bedst mulige matches i nærheden. Man swiper bare til siden for at se flere hoteller. App’en viser kun hoteller med ledige værelser, så man spilder ikke tiden på at se hvert andet fuldt bookede hotel. Har man oprettet sig som bruger, og indtastet sine oplysninger, er det hurtigt og nemt bare at booke værelset og sætte kursen mod destinationen.

Brugeranmeldelser

Du kan anmelde de hoteller du har anvendt. Dette hjælper fremtidige brugere til at finde deres ønskede overnatninger. I brugeranmeldelserne vurderer man hotellet på en skala fra 1 til 10 på forskellige parametre, hvorudfra hotellet får en samlet score. Vi brugte brugeranmeldelser en hel del da vi søgte på hoteller, da personlige referencer virker langt mere troværdigt end diverse markedsføring.

Kan app’en Booking Now anbefales?

App’en er lavet af booking.com og er designet til dem på farten – uanset ærinde. App’en er klart anbefalelsesværdig, nem og overskuelig, og der er ingen problemer med kommunikationen med hotellerne. Står du og skal bruge et sted at sove her og nu, er Booking Now applikationen langt nemmere og hurtigere end at bruge diverse bookingsider. Booking.com har dermed formået at adskille deres hjemmeside og App’en, så de dækker flere forskellige behov.

 

SPONSORERET: Dette indlæg er skrevet i samarbejde med booking.com, men alle meninger er som altid vores egne

Save

Skriv en kommentar