Hoteller i Odense – Odense City Hotel og First Hotel Grand

Som vi alle ved så findes der hotelværelser i alverdens afskygninger, og til priser der spænder vidt og bredt. Der kan være en verden til forskel på kvalitet, betjening samt faciliteter. Det er derfor vigtigt man gør op med sig selv hvad man forventer af det hotel man booker overnatning hos. Her kommer to hoteller i Odense som vi selv har brugt, og som vi kan stå inde for.

Odense City Hotel

Odense City Hotel er et lille hyggeligt hotel med 43 værelser samt 5 lejligheder. Til hotellet hører indhegnet privat parkering så man skal ikke være nervøs for at bilen bliver parkeret et udsat sted natten over. For at få adgang til gården skal man som gæst blot henvende sig i receptionen for at få oplyst en kode. Betjeningen i receptionen er desuden meget personlig og imødekommende og behjælpelig med alt. I receptionen kan du finde alverdens brochurer om byen, samt få udleveret et kort så du er klar til sightseeing. Hotellet ligger i gåafstand til gågaden, HC Andersen ruten og diverse museer.

Odense City Hotel serveres en fin lille morgenbuffet, med brød og pålæg, diverse morgenmadsvarianter samt mulighed for the, kaffe og juice. Af yderligere faciliteter tilbydes der på Odense City Hotel et aktivitetsrum med diverse spil som dart, billiard og bordtennis, og hvis du har brug for et sted at sidde ned i rolige omgivelser med din computer og arbejde kan du anvende hotellets bussiness room, hvor der er en printer tilkoblet. Så alt i alt har hotellet lidt for enhver smag – og vigtigst af alt er at det var charmerende og hyggeligt med en god personlig betjening. Odense City Hotel er perfekt hvis du ønsker et roligt hotel centralt i byen.

hoteller i odense

hoteller i odense

 

First Hotel Grand

Ønsker man at oppe hoteloplevelsen lidt, både på kvalitet og prismæssigt, så byder First Hotel Grand i Odense på super lækre værelser. Hotellet ligger i en historisk bygning fra 19. århundrede, og er indrettet med 137 værelser i klassisk stil med moderne faciliteter. Hotellet er helt tilbage fra 1897, men er blevet istandsat, og rummer i dag en stor rummelig hall med højt til loft og en god afslappende atmosfære.

Vi var ret vilde med værelsets tidløse indretning samt værelsets rummelighed, der var et kæmpe plus når man medbringer en baby og alt det tilhørende udstyr. Personalet i receptionen virkede venligt og yderst professionelt, og fik os straks til at føle os velkomne trods de overdådige omgivelser. Hertil skal siges at hotellet havde en virkelig god morgenbuffet med alt i brød og pålæg, klassisk engelsk morgenmad samt lidt blandet til den søde tand.

First Hotel Grand ligger lige på hjørnet til byens gågade, og man har alle spisesteder og oplevelser lige ved hånden. Hotellet har ikke nogen private p-pladser da det ligger så centralt, men tilbyder derimod parkering i et p-hus som ligger lige på den anden side af vejen mod et mindre gebyr. Herudover kan du nyde faciliteter som: en restaurant med et fransk menukort, fitnesscenter, mødefaciliteter og vaskeservice.

Hos First Hotel Grand findes der desuden et stort udvalg af værelsestyper, fra enkelt standard værelser til luksusværelser som f.eks. superior dobbeltværelse.

hoteller i odense

hoteller i odense

 

Hvilke hoteller i Odense har du besøgt? Og hvilke kan du anbefale?

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret af Visit Odense, men alle meninger er vores egne

Save

Skriv en kommentar