Centralt hotel i Gøteborg – Hotel og Ristorante Bellora

Da vi for ganske nyligt var på en weekendtur i Gøteborg boede vi på Hotel og Ristorante Bellora, som er centralt beliggende og har en fantastisk hyggelig og summende atmosfære.

goteborg bellora 6 Hotel og Ristorante Bellora

Perfekt beliggenhed

Hotel og Ristorante Bellora er beliggende midt på Kongsportsavenyn, som er hovedgaden i bydelen Avenyn. Hotellet er dermed placeret lige midt i byens puls, på en gade fyldt med spisesteder og barer. Bellora har ligeledes en indbydende restaurant samt en tagterrasse, som er oplagt at anvende på en varm sommerdag, hvor der blandt andet serveres kolde drikke. Vi besøgte Gøteborg midt i deres festuge, og gaderne og restauranterne var derfor fyldt med mennesker, musik og god stemning.

Herudover gør den centrale beliggenhed, at det var nemt at gå til mange af de ting man skulle ud og opleve. Og hvis du ikke ønsker at gå ligger der flere sporvogns-stops inden for en kort gåafstand i stort set alle retninger. Så det er utroligt nemt at komme rundt i byen fra dette hotel.

goteborg bellora 2 Hotel og Ristorante Bellora

Urban feelings hos Hotel og Ristorante Bellora

Hotel og Ristorante Bellora er et utroligt charmerende hotel med masser af sjæl og kant. Overalt i hotellets indretning finder du små urbane detaljer der medvirker til en behagelig og hjemlig atmosfære.

Overalt på hotellet var der en god stemning, og hotellets personale var utroligt imødekommende og flinke til at besvare eventuelle spørgsmål. Vi nød deusden godt af den fantastiske italiensk inspirerede morgenmadsbuffet med friskbagt brød og lækre delikatesser. Buffeten havde også english breakfast, blød- og hårdkogte æg, frugt, kaffe og te og meget mere.

goteborg bellora 4 Hotel og Ristorante Bellora

Værelsets indretning

Vores hotelværelse hos Bellora var ikke verdens største – men til gengæld var det vildt charmerende med sort hvide striber på de tapetserede vægge samt fine indrammede billeder med fashionista-inspirerede illustrationer. Værelset er praktiskt indrettet med alle de typiske elementer såsom seng, skrivebord, en lille sofabænk, plads til garderoben samt et lille toilet. Og så skal det da lige nævnes at de havde nogle utroligt behagelige senge.

goteborg bellora 5 Hotel og Ristorante Bellora

SPONSORERET: Opdagelse.dk blev inviteret til Göteborg af Visit Göteborg og Hotel og Ristorante Bellora, men alle meninger er vores egne

Skriv en kommentar