Hotel med mangel på privatliv i Berlin

Jeg vil sige at vi blev en smule chokerede og overraskede over indretningen af dette hotelværelse i Berlin. Aldrig før har jeg set et badekar stå en halv meter fra sengen – og så lige på et hotelværelse. Der var da lige et hvidt nærmest gennemsigtigt stykke stof man kunne trække for. Nu var jeg afsted med min søster, og vi fik det selvfølgelig til at fungere. Men jeg tænker at det må være ret grænseoverskridende for nogen.

Toilettet var nogenlunde samme scenarie. Her trådte man ind i et lillebitte rum på maks en m2, og døren var i noget af det tyndeste materiale jeg længe har set, og der var luft både over og under denne dør. Så igen – det kan være grænseoverskridende. Personligt ville jeg have foretrukket at kunne lukke døren ind til badeværelset. Jeg kan afsløre at hotellet vi boede på var Park Inn, beliggende helt centralt i Berlin på Alexanderplatz. Vi valgte hotellet fordi det var ganske billigt på det givne tidspunkt og havde en central beliggenhed. Vi var ikke lige inde og kigge billederne igennem af værelserne, men havde læst gode anmeldelser af hotellet forinden.

Hotelberlin kopi

Skriv en kommentar