Hotel Eva – centralt i Faro

Vi har i de seneste dage overnattet på Hotel Eva beliggende i Faro. Hotellet ligger helt centralt ned til havnen, tæt på den gamle bydel nær shopping og masser af restauranter. Vi kan bestemt ikke klage over beliggenheden.

2828_104_z

Værelset

Hotelværelset vi bor på er helt standard og har alt det vi behøver. En god seng, badeværelse samt en dejlig stor altan med udsigt ud over byen. Vi bor på 4. sal og har derved udsigt ud over byens tage. Værelset har desuden et køleskab, som vi benytter til at nedkøle vores vand inden vi tager afsted på ture, samt aircondition hvilket er en nødvendighed i varmen.

Faciliteter

Hotel Eva er et 4 stjernet hotel og har også en masse aktiviteter at byde på. Blandt andet finder du har et spaområde hvor du kan bestille forskellige behandlinger og komme i sauna. Herudover er der fitness for de der ikke vil gå på kompromis på ferien. På tagterrassen finder du restauranten med udsig ud over byen samt en swimmingpool med tilhørende bar. Et rigtig hyggeligt område med en god udsigt.

Service

På hotellet er der en rigtig god service. De snakker engelsk – nogen bedre end andre. De er hjælpsomme og du kan spørge dem om nærmest hvad som helst. Vi fik blandt andet hjælp til at beslutte hvilke ture vi skulle tage på rundt omkring i byen. Rengøring er også i top – eller om ikke andet lige som den bør være. Sengen bliver redt, håndklæder skiftet osv.

Restauranten

Inkluderet i prisen på hotelværelset havde vi morgenmadsbuffet. Her har vi taget godt for os i retterne, der blandt andet består af varme retter såsom scrambled eggs og bacon og hvad der dertil tilhører. Herudover er der en station med kornflakes og lignende samt en station med brød og pålæg. Alt i alt meget klassisk morgenmadsbuffet. Vi har yderligere valgt at spise aftensmad på hotellets restaurant. Her valgte jeg at få den portugisiske bøf – og den kan klart anbefales. Flot anretning og en god saftig bøf med tilbehør.

hotel_eva_spisning

Skriv en kommentar